...

Ajax graffiti

Ajax graffiti

Ben jij op zoek naar een mooie AJAX graffiti ? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Elk gewenst logo maak ik voor je in combinatie met je naam of iets van Amsterdam ? Een ajax graffiti is zo gemaakt, meestal neemt het een dagdeel in beslag om te maken. De arena als achtergrond van de graffiti of een mooie vlag ?

Voetbalkamer inspiratie

Alles kan ! De ajax specialist. Is uw kind gek van voetbal en voetbalt hij elke dag? Wat is er leuker voor hem dan een kamer waarin eht thema voetbal helemaal terug komt. Het logo van zijn favoriete voetbal club op de muur met zijn eigen naam erbij !? mail voor meer info

Klik hier om op mijn site alle voorbeelden te bekijken !

Jelte Ajax Graffit 2

Ajax graffiti

michiel graffiti kinderkamer ajax 2

AJax graffiti

ajax graffiti

Oude ajax logo graffiti

foto 2 (13)

De grasmat met een doel waar de bal in vliegt misschien ? Alles kan en juist dat maakt jouw graffiti uniek. Geen kunstwerk is hetzelfde en alles is zelf uit te zoeken als je een graffiti op je kinderkamer wilt hebben is het natuurlijk super om hem te maken van je favoriete club.

VET

Door een Amsterdammer ! Vraag een offerte aan via het contact formulier op mijn website. Het kunstwerk heeft verschillende mogelijkheden. Als je het oude logo het mooiste vind dan maak ik die op je kamer maar gaat je voorkeur uit naar het nieuwere logo ook geen probleem.

STOER

Daarnaast zijn er nog tal van logo’s die tussen het oude en het nieuwe logo van ajax in zitten. Deze zijn allemaal geschikt voor een kunstwerk. Als je een bal of een voetballer of een grasmat erbij wilt hebben is dat ook mogelijk. Het spuiten van een kunstwerk is zo gedaan. Een kunstwerk met je naam erbij of een kunstwerk met een voetbal erbij ? Alles is mogelijk

Ajax graffiti

graffiti ajax

Wacht niet langer bekijk de voorbeelden op mijn website en neem contact met mij op om bij jouw een echte ajax graffiti te maken.

ajaxgraf foto 2 (1) Ajax graffiti

Ik heb jarenlang ervaring met graffiti spuiten en ik werk super netjes, nergens zit een spetter waar hij niet hoort en ik dek de gehele kamer af. Een echte kunstwerk dat wil toch iedereen ?

Voor de grootste fans is een echte kunstwerk het mooiste op de kamer !Door de spuitbus goed te gebruiken kan ik allemaal verschillende effecten toevoegen aan jouw unieke muurschildering een schildering van ajax is een geweldige aanvulling op je kamer.

Bedenk welke combinatie, welke letters , welke style jou het meeste aanspreekt en mail mij ik kan je gelijk een prijs terug mailen zodat je weet of het plaatsen van een kunstwerk voor jou haalbaar is.

 

 

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten