...

Werkwijze

Werkwijze

Elk project en opdracht is uniek. Door deze verschillen is maatwerk noodzakelijk. Ik bekijk de omstandigheden van elke opdracht en zal bekijken wat er bij komt kijken en wat de beste werkwijze is.

Bent u benieuwd naar de werkwijze voor uw project? U kunt het beste contact met mij opnemen om samen te bekijken hoe we het beste verder kunnen gaan. Welke ondergrond is het te spuiten oppervlak, is de muur goed bereikbaar, moet er een beschermcoating worden aangebracht? Met de juiste kennis kan ik meteen een offerte op maat maken. Past deze in uw begroting kunnen we samen de vervolgstappen bepalen.

Een concept of ontwerp maken en uitwerken zou een vervolg stap kunnen zijn. Ik werk uw eigen idee, sfeer en aangegeven style uit. Samen met mijn ervaring en creativiteit zal dat, in overleg,  resulteren in een persoonlijk en uniek ontwerp.Daarna een datum bepalen voor realisatie van graffiti muurschildering.

Voor meer informatie kunt u onderstaande punten bekijken.

Meer informatie

ORGANISATIE PROJECT

Door jarenlange ervaring en meerdere grote projecten kan ik uw hele project van begin tot einde begeleiden en/of realiseren. Technisch advies over de muur. Advies over hoogwerkers. Is een bescherm coating raadzaam of overbodig? Allemaal vragen die ik voor u in kaart kan brengen.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Als u het aantal vierkante meters, de ondergrond en uw idee op de mail zet kan ik meteen een vrijblijvende offerte maken. Dan weet u gelijk waar u aan toe bent.

KOSTEN

Elk project is verschillend. Naast het oppervlakte wordt de prijs ook bepaald door de complexiteit van de schildering, omdat dit in verband staat met de arbeidsduur. Verder zijn de reisafstand en bereikbaarheid van de muur van invloed op de totaal kosten.

VOORAF BEPALEN

Wat is er nodig om een graffiti of muurschildering te realiseren? Wat voor ondergrond heeft een schildering nodig? Elke ondergrond is anders. Voor verdere technische details of randvoorwaardes kunt u het beste contact opnemen.

ORGANISATIE PROJECT

Omdat elk project en opdracht verschilt qua omvang en oppervlakte maar ook in arbeidsintensiteit verschilt de prijs per graffiti opdracht. Wil je een offerte? Mail mij en je weet gelijk waar je aan toe bent.

DE MOGELIJKHEDEN

Mijn vaardigheden zijn zeer divers. Ik ben thuis in een zeer uitgebreid scala aan stijlen binnen de graffiti. Dat is mijn kracht en daardoor kan ik goed aansluiten bij uw wensen en persoonlijke smaak.

HANDIGE WEETJES

  • Afhankelijk van het ontwerp kan ik iets aanleveren of kan ik met u mijn ideeën doorspreken.
  • Ik dek zelf alles af, geen spatje verf waar het niet hoort.
  • Er komt een sterke lucht vrij, indien de ruimte niet geventileerd kan worden heb ik een afzuigunit.
  • De verf die ik gebruik is van hoogwaardige kwaliteit en is droog en uitgehard na 24 uur.
  • Elke muur, met bakstenen, beton, behang of stuc moet eerst een muurverf laag hebben om de zuigende werking op te heffen.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Aansluiten op de wensen van mijn klanten vind ik belangrijk en daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede samenwerking. Lees hier enkele reviews.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten