Werkwijze

Werkwijze

Op deze pagina kunt u lezen hoe het plaatsen van een graffiti tot stand komt. Om te beginnen is het handig om op mijn website goed rond te kijken. Daar kunt u voorbeelden van verschillende projecten bekijken. Op deze manier krijgt u een duidelijk beeld van mijn vaardigheden en de mogelijkheden. Heb je al een voorbeeld wat je graag wil verwerken in de graffiti dan kan dat. Ik ben in elke style thuis en kan alles maken.

U heeft waarschijnlijk al een globaal idee over wat u wilt bereiken met de graffiti schildering. Welke sfeer en style u aanspreekt. Ik kan uw plan of idee voor u uitwerken en dit aan de hand van verschillende opties aan u voorleggen. Op deze manier kunnen we samen tot een oogstrelend ontwerp komen die ik dan vervolgens voor u realiseer.

Heeft u nog vragen kunt u mij het beste een mail sturen.

Enjoy! Tim

Meer informatie

ORGANISATIE PROJECT

Ik kan elke schildering voor u realiseren. Groot of klein , ik regel het van A tot Z.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Als u de oppervlakte, ondergrond en uw idee op de mail zet kan ik vaak gelijk een vrijblijvende offerte maken. Dan weet u gelijk waar u aan toe bent.

KOSTEN

Elk project en opdracht is verschillend. Naast het oppervlakte wordt de prijs ook bepaald door de complexiteit van de schildering. Omdat dit in verband staat met de arbeidsduur.

VOORAF BEPALEN

Wat voor ondergrond heeft een schildering nodig? Dat is per type oppervlakte verschillend. Een schildering kan altijd op een oppervlakte waar al een muurverf op zit. Mail mij het type ondergrond en ik kan u gelijk vertellen wat ervoor nodig is om de graffiti te kunnen realiseren.

ORGANISATIE PROJECT

Omdat elk project en opdracht verschilt qua omvang en oppervlakte maar ook in arbeidsintensiteit verschilt de prijs per graffiti opdracht. Wil je een offerte? Mail mij en je weet gelijk waar je aan toe bent.

MIJN WERK

Bekijk mijn portfolio om een beeld te krijgen met wat voor creatieve Graffiti en muurschildering projecten ik bezig ben geweest door heel Nederland! Van graffiti kinderkamers tot graffiti muurschilderingen voor bedrijven.

ALLES OP EEN RIJTJE

  • Afhankelijk van uw idee heeft elk project en schildering zijn eigen verloop.
  • Afhankelijk van het ontwerp kan ik iets aanleveren of kan ik met u mijn ideeën doorspreken.
  • Ik dek alles af, geen spatje verf waar het niet hoort.
  • Er komt een sterke lucht vrij, deze trekt ook wel weer snel weg als er geventileerd kan worden.
  • Ik heb ook de beschikking over een grote afzuiger waardoor de lucht kan worden weggezogen.
  • De verf is van hoogwaardige kwaliteit en is droog en uitgehard na 24 uur.
  • Elke muur, behang of stuc moet eerst een muurverf laag hebben zodat de muur geen zuigende werking meer heeft.

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Aansluiten op de wensen van mijn klanten vind ik belangrijk en daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede samenwerking. Lees hier enkele reviews.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten