...

Crossfit Graffiti

23 maart 2020

Crossfit Graffiti

Crossfit graffiti

Bekijk mijn portfolio HIER

Crossfit Graffiti is een term die sinds kort heel veel is gaan betekenen voor veel mensen. Crossfit graffiti is top. Het gemiddelde gewicht in Nederland is zo slecht nog niet. Dit is in Noord-Amerika echter niet het geval. In dat land heeft bijna de helft van de bevolking een ongezond gewicht. Het begrip ongezond gewicht kan weer worden verdeeld in verschillende soorten ongezond: overgewicht en ondergewicht. In beide gevallen is de kwaliteit van de voeding niet bevorderlijk voor de gemiddelde volksgezondheid.

Sportschool

Het eten is vet en het vette eten is goedkoop. Het gezonde eten is duur en niet iedereen heeft het breed. Iemand met ondergewicht en smetvrees, zal geen voeding eten die er niet schoon en gezond uitziet. Iemand met obesitas en weinig geld zal de vette dingen blijven eten, omdat de gezonde dingen te duur zijn. In beide gevallen is het een goede oplossing.

Crossfit is een sport die wordt beoefend door verschillende groepen, zoals bijvoorbeeld net al is vernoemd: groepen met overgewicht en groepen met ondergewicht. Groepen met ondergewicht die leren uiteindelijk weer normaal eten. Maar stel dat een diegene weinig geld overhoudt voor gezond eten, dan zal diegene andere middelen uit de kast moeten halen om het lichaam gezond te houden. Een van die middelen is dus crossfit. Iemand met ondergewicht die vet gaat eten, zal in eerste instantie heel snel en veel aankomen. Om dit groeigedrag tegen te gaan, of in ieder geval tegemoet te komen, is er crossfit. Crossfit helpt iemand om in een korte tijd veel te verbranden. Het enige wat er lastig aan deze aanpak, is de motivatie.

Betekenis kunst

graffiti schilder

crossfit graffiti

Motivatie tijdens het sporten kan op allerlei manieren. De meest voordehand liggende methode is het opzetten van motiverende muziek. Een andere methode is het opleuken van de sportlocatie. Dit kan aan de hand van crossfit graffiti, een makkelijke manier die overal toegepast kan worden. Crossfit graffiti is een vorm van kunst die kracht uitstraalt.

Het is nog behoorlijk onbekend, crossfit graffiti, onder de crossfitters. Maar waaraan wij kunnen merken dat crossfit graffiti een positief effect heeft op de sporters, is hun reactie wanneer zij het voor het eerst zien. Er wordt vaker een ronde langer gesport in ruimtes waar art geplaatst is.

Conclusie

Crossfit graffiti is echter niet de enige oplossing die zal leiden tot betere prestaties. Crossfit graffiti is een hulpmiddel die kan helpen bij het motiveren  van sporters. Sporters hebben vaker aangegeven positief verrast te zijn door de effecten van crossfit graffiti. Ook coaches en amateur sporters geven aan dat crossfit graffiti hen een bepaalde boost lijkt te geven. Het enige wat absoluut nog niet is volbracht, is een wetenschappelijk onderzoek naar de positieve en negatieve effecten van een kunstwerk in een sportaccommodatie. Toch wordt het een ieder aangeraden om deze vorm van kunst toe te passen. Simpelweg, omdat er nog geen negatieve gevolgen zijn gevonden van het motiveren van sporters via kunst. Het is nog de vraag of iedere kunstenaar weet wat hij of zij precies moet uitvoeren als de opdracht wordt gegeven om deze vorm van kunst te realiseren. Dat is een probleem voor later.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten