...

Graffiti schildering

21 mei 2020
street art artiest

Graffiti schildering

Een graffiti schildering

Een Graffiti schildering doen we als jonge wezentjes op de crèche. Tekenen is goed voor de motoriek van een klein kindje. Daarnaast is schilderen en goede manier om gevoelens te uiten. tekenen is erg simpel. Het kan met een kwast, één potje verf en een papiertje al worden gerealiseerd. Enige nadeel van verven, is dat het een en ander vies kan worden. Daarom is het belangrijk dat men de soort verf in acht houdt. Kleine kinderen behoren niet te verven met het soort dat permanente vlekken achterlaat. Dat de kleren vies worden is niet erg. Het is wel erg jammer als er meubels worden verpest door een simpele verfvlek, als deze voorkomen had kunnen worden.

Schilderen

graffiti schildering

Schilderen zoals wij dat kennen van onze jongere jaren, is niet de enige manier van schilderen. kan ook met graffiti. Graffiti zit in een spuitbus en brengt de verf door middel van hoge druk aan. Graffiti komt voor in veel verschillende kleuren. Het kan toch zo zijn dat je voor de graffiti schildering een specifieke kleur nodig hebt. Deze kleur kan dan worden gemengd. Het mengen van kleuren in spuitbussen is iets lastiger dan het mengen van kleuren in potjes, zoals normale verf. Graffiti spuitbussen zijn handig bij het maken van een graffiti schildering.

Een kunstwerk heeft als kenmerk het contrast tussen hele dikke en hele dunne lijntjes. Een graffiti schildering heeft vaak veel verschillende kleuren. Bovendien heeft een graffiti schildering diepte. Dat betekent dat een kunstwerk niet twee dimensionaal is, maar drie dimensionaal. Een art schildering kan een afbeelding zijn van heel veel dingen. De kunstwerk als een mooi bos met bomen, maar het kan ook een drukke straat zijn in Amsterdam. Een kunst project kan dus meerdere vormen aannemen, ook vormen die ons onbekend zijn.

Bekijk mijn gehele portfolio hier

bekijk de mogelijkheden bij portfolio.

graffiti schildering

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten