...

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Tim Rodermans, 43 jaar oud en sinds mijn jeugd bezig met graffiti en kunst. Eerst als kwajongen en daarna als professioneel kunstenaar. Met veel plezier gebruik ik spuitbussen, kwasten en rollers om mijn creativiteit te uiten Ik heb een enorme ‘drive’ om nieuwe dingen te ontdekken en mijzelf te verbeteren. Graffiti is een belangrijk onderdeel van mijn leven en dat zal altijd zo blijven. De grootte van de projecten is blijven groeien waardoor mijn ervaring met grote projecten en oppervlaktes enorm is toegenomen. Ik voel mij bevoorrecht met alle opdrachten en mogelijkheden.

WAT DOE IK?

MURALS

Im maak graffiti muurschilderingen voor bedrijven. Ik realiseer zeer uiteenlopende opdrachten voor particulieren en bedrijven. 90% van al mijn werk bestaat uit werken met spuitbus maar schilderen met kwast vind ik ook erg leuk om te doen. Vaak mix ik verschillende technieken.

DOEKEN

Ik maak regelmatig doeken in opdracht voor zowel bedrijven als particulieren. Vrij werk op canvas maak ik met veel plezier. Ik heb meerdere exposities gehad.

GROTE PROJECTEN

Ik heb verschillende grotere muurschilder projecten voor gemeentes en bedrijven uitgevoerd. Als u kijkt onder "Portfolio" ziet u bv een viaduct van 660 m2 en een verzorgingstehuis met in totaal 28 graffiti schilderingen. Ik werk op grote projecten regelmatig samen met verschillende top kunstenaars.

KINDERKAMERS

Het is ooit begonnen met kinderkamers. Ik heb inmiddels jarenlang ervaring. De blije verrassing op het gezicht van een kind zien als hij zijn eigen kamer binnen is puur genieten.

MURALS

Omdat elk project, opdracht en kinderkamer verschilt qua omvang en oppervlakte maar ook in arbeidsintensiteit verschilt de prijs per graffiti opdracht. Wil je een offerte? Bel of mail dan weet je gelijk waar je aan toe bent.

Mijn werk

Bekijk mijn portfolio om een beeld te krijgen met wat voor creatieve Graffiti en muurschildering projecten ik bezig ben geweest door heel Nederland! Van graffiti kinderkamers tot graffiti muurschilderingen voor bedrijven.

Waarom surfing4art?

  • Hoge kwaliteit
  • Afspraak is afspraak
  • Transparant met kosten
  • De allerbeste kwaliteit
  • Geen verfspat waar die niet thuis hoort

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Aansluiten op de wensen van mijn klanten vind ik belangrijk en daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede samenwerking. Lees hier enkele reviews.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten