Wie ben ik?

Wie ben ik?

Tim Rodermans en sinds mijn jeugd bezig met graffiti en kunst. Eerst als kwajongen en daarna als professioneel kunstenaar. Met spuitbussen, kwasten en rollers in de weer zijn geeft mij een gevoel van vrijheid en geluk. Ik heb een enorme ‘drive’ om nieuwe dingen te ontdekken en mezelf te verbeteren. Graffiti is een belangrijk onderdeel van mijn leven en dat zal altijd zo blijven. Vandaar dat ik mijn eigen graffiti bedrijf ben begonnen.

WAT DOE IK?

MURALS

Naast graffiti schilderingen voor bedrijven verzorg ik ook graffiti logo's en zeer uiteenlopende opdrachten voor particulieren en bedrijven. 90% van al mijn werk bestaat uit werken met spuitbus maar schilderen met kwast vind ik ook erg leuk om te doen. Vaak mix ik verschillende technieken.

DOEKEN

Ik maak regelmatig doeken in opdracht voor zowel bedrijven als particulieren. Vrij werk op canvas probeer ik altijd erbij te doen. Ik heb meerdere exposities gehad.

GROTE PROJECTEN

Ik heb verschillende grotere schilder projecten voor gemeentes en bedrijven uitgevoerd. Als u kijkt onder "Portfolio" ziet u bv een viaduct van 410 m2 en een verzorgingstehuis met in totaal 28 graffiti schilderingen. Ik werk op grote projecten regelmatig samen met verschillende top kunstenaars.

KINDERKAMERS

Het is ooit begonnen met kinderkamers. Ik heb inmiddels jarenlang ervaring. De kop van een kind zien als hij zijn eigen kamer binnen stapt en zijn eigen persoonlijke kunstwerk ziet blijft nog altijd puur genieten.

MURALS

Omdat elk project, opdracht en kinderkamer verschilt qua omvang en oppervlakte maar ook in arbeidsintensiteit verschilt de prijs per graffiti opdracht. Wil je een offerte? Bel of mail dan weet je gelijk waar je aan toe bent.

Mijn werk

Bekijk mijn portfolio om een beeld te krijgen met wat voor creatieve Graffiti en muurschildering projecten ik bezig ben geweest door heel Nederland! Van graffiti kinderkamers tot graffiti muurschilderingen voor bedrijven.

Waarom surfing4art?

  • Hoge kwaliteit
  • Ik kom mijn afspraken altijd na
  • Ik bereken alleen het strikt noodzakelijke
  • Goede prijs kwaliteit
  • Geen verfspat waar die niet thuis hoort

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Aansluiten op de wensen van mijn klanten vind ik belangrijk en daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede samenwerking. Lees hier enkele reviews.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten