Graffiti art

Graffiti art

Bent u op zoek naar iemand die graffiti art maakt ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Bekijk mijn website om zicht te krijgen op mijn vaardigheden en activiteiten. Ik heb verschillende soorten opdrachten gedaan. Waaronder het verzorgen van graffiti art bij verschillende kinderdag verblijven en instellingen. Klik hier voor een overzicht van kunst bij bedrijven en klik hier voor een overzicht van graffiti art in kinderkamers.

Graffiti art

muurschilderingen voor bedrijven

P1000205

Graffiti art is een geweldige vorm om een ruimte of kamer een geweldige eigen unieke uitstraling te geven. Graffiti art kan echt in elke vorm gegoten worden en kan op verschillende stylen en smaken aansluiten.

verzamel4

Het plaatsen van een logo of de letters van een bedrijf in een lettertype of smaak gieten is een easy klus voor een graffiti kunstenaar.

foto 2 (1)

Graffiti art zorgt niet alleen voor een andere uitstraling van de ruimte maar laat jouw bedrijf of instelling zich zo profileren dat het aansluit bij de klanten doel groep die jij voor ogen hebt.

DSC08109

Graffiti voor kinderen kan ervoor zorgen dat de kinderen een geweldige sfeer ervaren in het kinderdag verblijf of graffiti art bij een bedrijf dat serieus wil overkomen naar zijn klanten kan gebruik maken van graffiti art logo’s om een serieuze en gelegitimeerde indruk te maken op klanten.

verotel

Vaak zorgt graffiti art ook voor een aankleding van de ruimte. Een achtergrond kleur van het bedrijf met daarop een tekst in graffiti kan bijdragen aan een positieve prettige werksfeer voor werknemers.

hotel

Voor elk bedrijf en instelling is er wel een passende style van graffiti art die een verrijking kan zijn. De kosten van het laten aanbrengen van graffiti art zijn bij mij super scherp. Naast mijn andere baan is dit ook een gedeelte hobby en daarom zijn de arbeidskosten voor kunst niet de gangbare ‘art’ tarieven. Informeer naar de mogelijkheden en vraag een offerte aan voor graffiti art. Klik hier om een offerte op te vragen.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten