...

Graffiti artiest

Graffiti artiest

Ben u op zoek naar een professionele graffiti artiest ? Dan bent bij mij aan het goede adres. Al meer dan 15 jaar ervaring in het realiseren van elk gewenst ontwerp op elk gewenst oppervlakte.

check mijn portfolio HIER

Uniek en speciaal

graffiti artiest

 

graffiti artiest

graffiti artiest

 

bcc

muurschilderingen voor bedrijven

muurschilderingen voor bedrijven

 

Als graffiti artiest

ben ik al sinds mijn jeugd actief bezig met het leren van alle verschillende facetten waar graffiti uit bestaat. Het graffiti bestaat uit zoveel verschillende stijlen richtingen. Als spuiter moet je eigenlijk alle stijlen en richtingen binnen de graffiti kunnen maken natuurlijk. Ben u benieuwd naar een serie van spuiter Tim Rodermans gemaakte opdrachten ? klik hier. Wilt u een overzicht van graffiti artiest Tim Rodermans gemaakte kinderkamers met graffiti klik hier.

 

Als kunstenaar werk ik door heel Nederland. In  het schilderwerk kan ik al mijn creatieve ideeën kwijt. Geen opdracht is te groot of te klein en ik stop in elke project al mijn creatieve ideeën en energie. Als u eraan zit te denken om een muur door een graffiti artiest te laten spuiten gewoon doen ! Elke muur en ruimte binnenhuis of buitenshuis kunt u een speciale uitstraling of sfeer geven.

 

Zelf bedenken hoe u de ruimte die sfeer wilt geven of een spuiter met ideeën laten komen het is allemaal mogelijk. Elke kamer kan ik zo voor u omtoveren naar een ruimte die sprekend is of doordrenkt is van de uitstraling die u de ruimte wilt geven. Denk aan een Arabische sfeer die u wilt neerzetten in een restaurant.

 

Daar heb ik een paar gespoten gesluierd met een prachtige Arabische uitstraling. Als spuiter pas ik al mijn kleurgebruik ook aan aan de omgeving. Welke kleur worden de meubels, als spuiter hou je daar rekening mee. Welke kleur worden er gebruikt in de huisstijl ? Als graffiti artiest bekijk je het hele plaatje en kiest dan de kleuren.

 

De graffiti artiest van tegenwoordig is op alle markten thuis, een spuiter kan logo’s van elk bedrijf kunnen moeiteloos op elke gewenste muur worden geplaatst. Ik als spuiter gebruik ook regelmatig verf en kwast om de zeer kleine details weer te geven of een accent te geven.

Tim

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten