Graffiti artiest

Graffiti artiest

Ben u op zoek naar een professionele graffiti artiest ? Dan bent bij mij aan het goede adres. Al meer dan 15 jaar ervaring in het realiseren van elk gewenst ontwerp op elk gewenst oppervlakte.

graffiti artiest Tim voorzag deze stadsbus van graffiti

graffiti op stadsbus

graffiti muurschildering sport

graffiti op stadsbus

graffiti op stadsbus

bcc

muurschilderingen voor bedrijven

muurschilderingen voor bedrijven

graffiti muurschildering bedrijfslogo

graffiti muurschildering bedrijfslogo

graffiti floyd mayweather

graffiti floyd mayweather

ali4

Als graffiti artiest ben ik al sinds mijn jeugd actief bezig met het leren van alle verschillende facetten waar graffiti uit bestaat. Het graffiti bestaat uit zoveel verschillende stijlen richtingen. Als graffiti artiest moet je eigenlijk alle stijlen en richtingen binnen de graffiti kunnen maken natuurlijk. Ben u benieuwd naar een serie van graffiti artiest Tim Rodermans gemaakte opdrachten ? klik hier. Wilt u een overzicht van graffiti artiest Tim Rodermans gemaakte kinderkamers met graffiti klik hier.

arabic

Als kunstenaar werk ik door heel Nederland. In  het schilderwerk kan ik al mijn creatieve ideeën kwijt. Geen opdracht is te groot of te klein en ik stop in elke project al mijn creatieve ideeën en energie. Als u eraan zit te denken om een muur door een graffiti artiest te laten spuiten gewoon doen ! Elke muur en ruimte binnenhuis of buitenshuis kunt u een speciale uitstraling of sfeer geven.

verotel

Zelf bedenken hoe u de ruimte die sfeer wilt geven of een graffiti artiest met ideeën laten komen het is allemaal mogelijk. Elke kamer kan ik zo voor u omtoveren naar een ruimte die sprekend is of doordrenkt is van de uitstraling die u de ruimte wilt geven. Denk aan een Arabische sfeer die u wilt neerzetten in een restaurant.

unikidz

Daar heb ik een paar gespoten gesluierd met een prachtige Arabische uitstraling. Als graffiti artiest pas ik al mijn kleurgebruik ook aan aan de omgeving. Welke kleur worden de meubels, als graffiti artiest hou je daar rekening mee. Welke kleur worden er gebruikt in de huisstijl ? Als graffiti artiest bekijk je het hele plaatje en kiest dan de kleuren.

foto(1)

De graffiti artiest van tegenwoordig is op alle markten thuis, een graffiti artiest kan logo’s van elk bedrijf kunnen moeiteloos op elke gewenste muur worden geplaatst. Ik als graffiti artiest gebruik ook regelmatig verf en kwast om de zeer kleine details weer te geven of een accent te geven.

Tim

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten