...

graffiti babykamer

Graffiti babykamer

Hoe kool is het om de nieuwe baby welkom te heten met een eigen graffiti op zijn kamer !?! Een muurschildering of een graffiti van de naam of van bepaalde figuren is te gek voor een newborn. Mooie kleuren, afbeeldingen herkennen daar wordt een baby vrolijk van! Laat nu een graffiti babykamer maken door mij!

Bekijk HIER een overzicht van babykamers die ik al heb gemaakt.

foto 3 graffiti Milan jesse3 finn1 dino2 graf1 graf3 graffiti kees piet oscar jan tijn Graffiti kinderkamer sap GRAFFITIAMSTERDAM2 filmsterretjes

 

Elke graffiti babykamer is uniek en ik zorg dat ik hem zo persoonlijk mogelijk maak door steeds nieuwe ontwerpen en invullingen. Als je een graffiti behang plaatst heb je vaak een drukke muur maar door het echte werk te laten doen kun je op de kleuren en uitstraling rustig houden een perfecte balans vinden in de graffiti babykamer. Op deze manier krijg je een eigen aparte mooie sfeer die persoonlijk is en aansluit bij de belevingswereld van een kleintje. Bedenk dat hij wel zal groeien en andere interesses zal krijgen. Dieren zijn de eerste jaren vaak erg leuk maar op een gegevens moment willen ze toch iets dat stoerder is. Bedank daarom welke uitstraling en sfeer u in uw babykamer wilt neerzetten met de graffiti. Het mooiste is natuurlijk als de graffiti lang door kan en na een paar jaar nog steeds ontzettend mooi gevonden word. Alles is mogelijk bij een babykinderkamer van enkel de naam tot grote uitbreidingen van verschillende figuren en achtergronden. Maak het zo gek als je zelf wil. Een babykinderkamer graffiti zal vaak doorgroeien in een kinderkamer en later een tienerkamer. Als u nog niet precies weet wat u wilt laten maken mail mij de naam en laat mij u verrassen met verschillende mogelijkheden. Op mijn pagina’s met kinderkamer graffiti kunt u verschillende kamers bekijken van babykamer tot kinderkamer tot tienerkamer en zelfs puberkamers. Vaak gaan de graffiti door totdat een kind uit huis gaat en dan nog nemen ze hem natuurlijk het liefst mee. Wacht daarom niet langer en neem contact met mij op om een graffiti in de babykamer te laten maken. Tot snel !

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten