...

Graffiti Behang

Graffiti behang

Bent u op zoek naar een graffiti behang ? Waarom niet gewoon het echte werk ! Een echte graffiti helemaal in de smaak en vorm dat uw kind aanspreekt. En persoonlijke unieke graffiti. Bekijk hier een overzicht van gemaakte opdrachten in kinderkamers.

Transformers1 Sem Isa6 foto 2 milan5 graffiti Milan

foto 1 (1)

Een behang komt uw kind misschien tegen bij de buurjongen ! Een eigen graffiti met het kind zijn eigen naam op de muur met een afbeelding van zijn of haar held of hobby. Klik HIER voor mijn homepage

spiderman

Veel beter dan een graffiti behang !

graffiti silvain

graffiti collin

Een graffiti behang is vaak hetzelfde. Een graffiti behang moet u aanbrengen, ik verzorg de gehele muur voor u.

websitefoto1

Ik maak de graffiti en zorg dat hij netjes is en nergens een spat zit war hij niet hoort. Een behang is vaak te druk, en een graffiti behang heeft naden. Waar de stroken aan elkaar hechten.

GRAFFITIAMSTERDAM2

De keuze is vaak gering. Een echte graffiti zal niet eens veel schelen in prijs. Een graffiti behang is best prijzig en dan moet u het nog zelf behangen ook ! Een unieke graffiti laten zetten kan dus vaak een veel betere en toffere optie zijn ! Laat dat graffiti behang maar liggen.

featimage_graffiti

Vraag vrijblijvend een offerte aan en vergelijk ! Een graffiti behang is geen optie meer ! U kunt mijn site bekijken om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden en de kwaliteit die ik kan leveren. Jarenlang ervaring zorgt voor top kwaliteit.

Graffiti behang ? Echte graffiti is veel beter !

Daar kan een gedrukt graffiti behang echt never aan tippen. De dikke verf die ik erop spuit heeft zoveel heldere kleuren en zorgt voor echtheid. Als mijn site u niet kan overtuigen kijk dan gerust weer tussen de graffiti behang. Mocht u laaiend enthousiast zijn over mijn site mail me en we maken gelijk een afspraak om de graffiti te zetten. DAG graffiti behang !

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten