...

Graffiti in huis

Graffiti in huis

Als u een graffiti in huis wilt laten maken zit u hier goed ! Bekijk hier een overzicht met graffiti opdrachten.

 

Ik werk super netjes en kan alles maken wat u maar wenst. Als u een leuke muursticker heeft gezien kan ik het voor u maken in het groot en gespoten !

graffiti kunst graffiti in huis graffiti logo graffiti in huis

Waarom plastic op de muur wat niet mooi blijft in plaats van een schildering van mij. Een kunstwerk kan op heel veel verschillende manieren. Een kunstwerk laten maken kan bv  in de kinderkamer.

 

Elk kind vind een schildering te gek en zal ontzettend blij zijn met zijn of haar naam in graffiti letters op de muur. Ik heb een graffiti in huis zal het kind trots tegen zijn vriendjes zeggen !

aap2

Een kunstwerk in de slaapkamer kan ook een prachtige bloem of een bloemen patroon, een grote foto als silhouetten of als stencil art kan een geweldige toevoeging zijn aan de ruimte.

P1000205

Een graffiti in huis kan ook in de hal, in de entree of in de tuin. Overal is mogelijk en veel muren en plekken zijn geschikt voor een kunstwerk. Naast het feit dat een muursticker vaak prijzig is zijn de stickers vaak super klein terwijl juist uitgerekt over de muur vaak een geweldig effect heeft. Als u erover zit te denken om een kunstwerk te laten plaatsen moet u zeker een kijkje nemen op de andere pagina’s op mijn website om een beeld te krijgen van de verschillende mogelijkheden.

verzamel3

Ik heb kunstwerk gemaakt in kinderkamers in de slaapkamer, woonkamers en graffiti in huis in de tuin. Bekijk mijn site om te zien welke projecten ik allemaal heb gedaan. Als u een offerte wilt voor een graffiti in huis moet u gewoon even een mailtje sturen en ik stuur u gelijk vrijblijvend een mailtje terug.

Bekijk op mijn website de mooiste voorbeelden. Daar kunt u een duidelijk beeld krijgen van wat ik voor u kan betekenen.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten