...

Graffiti kamer

Graffiti kamer

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC Siem kinderkamer graffiti

Wie wil er nou geen graffiti kamer ? Laat door mij een graffiti plaatsen in uw kamer en u zal daar heel erg lang plezier van hebben.

Als u op zoekt bent naar iemand die veel ervaring heeft in het maken van graffiti’s in verschillende stylen en soorten dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Er zijn zoveel mogelijkheden , laat u verrassen door de vele verschillende thema’s en ideeen wat je kan doen. Laat uw kinderkamer invullen door mij en uw kind zal iets speciaals en unieks hebben. Een eigen kunstwerk in zijn eigen plek. informeer voor de kosten door even een mailtje te sturen!

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC s5

 

graffiti kamer

graffit kamer

graffiti kamer Yoda

graffiti kamer

Bekijk mijn website jesse3 mike1 finn1 om een goed duidelijk beeld te krijgen van wat voor graffiti ik al heb gespoten in allerlei kamers.

Bekijk HIER alle kinderkamer graffiti s

Een graffiti kamer zal ervoor zorgen dat de kamer een persoonlijke sfeer krijgt. U creëert een unieke muur waar uw kind jarenlang van kan genieten en zich mee kan identificeren. Laat daarom een graffiti kamer maken door mij. Elke graffiti kamer maak ik met evenveel inzet en enthousiasme. Elke graffiti kamer zorgt bij mij voor inspiratie en verschillende vormen en unieke stylen. De letters en vormen en kleuren en invulling waarbij ik verschillende vormen gebruik zullen allemaal mooi op elkaar aansluiten. Sterren, ronde vormen, 3d, blokkerig, sierlijk, stoer ik ben in elke style thuis en kan alles verzorgen hoe u het in gedachte heeft. Een graffiti kamer kan in een dagdeel gecreëerd worden en de kosten zullen u meevallen! Stuur mij uw idee en mail de maten van de graffiti kamer door en u krijgt gelijk een mail terug met een prijs waardoor u gelijk weet waar u aan toe bent. Geen extra kosten. Gelijk duidelijk en een afspraak is zo gemaakt. Zorg daarom dat u uw graffiti kamer vandaag nog laat spuiten met de mooist denkbare ontwerpen. Als u mij totale vrijheid geeft zal dit vaak een positief effect hebben op uw graffiti kamer. Het invullen van de letters, de style en vormen van de achtergrond maken het geheel uniek en samen of alleen door mij kunt u het ontwerp laten maken. Een graffiti kamer is uniek!

 

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten