...

Graffiti Kinderkamer

Graffiti kinderkamer

De graffiti kinderkamer, zoveel leuker dan een standaard muur of behang. Als u door mij als graffiti kunstenaar een graffiti kinderkamer laar maken heeft u iets bijzonders. Om kinderkamer s te zien die ik heb gemaakt klik hier.

Sem Transformers1 Isa6 foto 3 milan5

graffitidaan dino4 jesse4

graffiti kinderkamer

graffiti kinderkamer

graffiti kinderkamer

graffiti kinderkamer

site2

graffiti kinderkamer kan in elk thema en elk gewenst ontwerp. Vaak raad ik de mensen een disney figuur of een auto af omdat een kind een fase sneller door is dan je denkt. Een kamer moet aansluiten op de belevingswereld van het kind maar moet ook kunnen doorgroeien met het kind. Het is mogelijk om een kamer te creëren die voor een kind van 7 jaar geweldig is maar als 15 jarige jongen in de puberteit nog steeds stoer gevonden wordt. De graffiti op deze manier is de investering natuurlijk dubbel en dwars waard.

graf2 graf4 graf5

graffiti ajax

 

Een graffiti kinderkamer waar een kind jarenlang van geniet en opschept tegen zijn vrienden. Ik heb een graffiti met mijn eigen naam enorm vet op de muur gespoten zegt de stoere boy. Of de meiden naam met bloemen patroon blijft de hele jeugd “hip”

 

De graffiti kinderkamer heeft veel raakvlakken in allerlei takken. Skaten, snowboarden, hip hop, break-dance en bmxen het is slechts een kleine greep uit de gebieden waarmee het in verbinding staat.

 

Als u door mij een graffiti laat maken zorg ik ervoor dat er nergens een spatje zit waar hij niet hoort. Ik zorg er ook voor dat de graffiti kinderkamer naar grote tevredenheid word opgeleverd. Ik ga net zolang door totdat u helemaal tevreden bent. De kleuren van een kinderkamer kiezen gaat bij mij als volgt; ik neem alle kleuren en tinten mee waardoor u of uw kind nog ter plekke kunt bepalen welke kleuren u mooi bij elkaar vind passen voor de graffiti kinderkamer.

foto 4 (8)

foto 2 (13)

12062012686

Klik hier om naar mijn Contact Page te gaan.

graffiti tygo

graffiti kinderkamer tygo

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten