...

Graffiti kosten

Graffiti kosten

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een graffiti laten maken ? klik Hier voor informatie over graffiti kosten.

graffiti kosten

mural laten maken

Ik zal de verschillende punten die belangrijk zijn voor het samenstellen van de kosten aan u voorleggen.

 

De mogelijkheden zijn oneindig met graffiti dus zijn de kosten ook verschillend. Elk project heeft een verschil in grote afmeting en in detail.

Uniek en persoonlijk

 

 

Wilt u verschillende graffiti opdrachten bekijken klik hier. De kosten van schildering lopen uiteen door de vorige genoemde punten.

 

De kosten van een muur liggen dus aan verschillende dingen. De grote van de muur bepalen bijvoorbeeld de kosten in de kosten van het materiaal.

 

De spuitbussen bepalen veel geld en vaak heb je bij een opdracht ontzettend veel kleuren nodig. Als het oppervlakte groot is gaat er ongeveer anderhalve spuitbus per vierkante meter op.

 

Dit zorgt ervoor dat de kosten oplopen al voordat er begonnen is met het realiseren van de graffiti. Naast de oppervlakte van de schildering zijn er nog veel meer facetten die de kosten bepalen.

 

Als je kijkt naar de hoeveelheid detail die moet worden aangebracht op de wand dan snap je al snel dat veel detail ook weer meer arbeidsintensief is en dus zullen de materialen voor de wand met graffiti ook weer omhoog gaan. Grote vlakken die dezelfde kleur hebben draagt bij aan het drukken van de kosten. Naast de oppervlakte afmeting en de mate van details telt het ook mee of er op hoogte gewerkt moet worden of dat de wand of muur makkelijk te bereiken is.

 

Elk project heeft dus weer zijn eigen offerte. Bent u benieuwd naar de kosten van uw idee voor een graffiti wand of muur klik dan hier. Ik mail u vrijblijvend en snel een offerte toe dan weet u gelijk waar u aan toe bent met betrekking tot de kosten. U kunt uw idee altijd nog groter maken of aanpassen in grote. De kosten lopen ontzettend uiteen. Kosten zijn makkelijker te bepalen als u een foto van de muur of van uw idee mailt.

Tim

De materialen zijn over het algemeen ontzettend schappelijk. Schroom dus niet en vraag een offerte aan.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten