...

Graffiti kunstenaar

Graffiti Kunstenaar

Een graffiti kunstenaar die voor u het allerbeste resultaat levert ?

Bekijk mijn portfolio hier

graffiti leeuw abstract

graffiti leeuw abstract

mural laten maken

street art bedrijf

Onthulling van het cultuur historisch gevelkunstwerk in Den Dolder door Wethouder Fluitman De Muurschildering is gemaakt door Tim Rodermans

 

 

Bent u op zoek naar een graffiti kunstenaar?

Daarom geweldige kwaliteit levert en alles geheel naar wens voor u kan realiseren voor een prima prijs ? Dan bent u bij surfing4art aan het juiste adres.

Ik zie mijzelf als kunstenaar, 34 jaar oud en al vanaf mijn 14de intensief met graffiti bezig. Vanaf de eerste jaren had ik al een sterke weerstand tegen vandalisme. Het aanspreken van het grotere publiek was toen al een van de speerpunten van mijn schilderingen als artiest.

Klik hier voor graffiti van kunstenaar Tim bij bedrijvenTim

Benieuwd naar graffiti kinderkamers klik hier

Als artiest heb je vaak te maken met mensen die je met de nek aankijken omdat zij op een negatieve manier in aanraking zijn gekomen met graffiti. Pff een vandaal is vaak de gedachte. Er is een grote groep die graffiti beoefent maar daar nog niet bedreven in is en geen oog heeft voor het eigendom van een ander of de staat. De artiest heeft vandaag de dag een andere betekenis. Het woord artiest is van de laatste jaren en als je in mijn jeugd had gezegd dat er later mensen zouden zijn die geld betalen om graffiti aan te brengen had ik het niet gelooft. De artiest is iemand die zijn talent om met kleuren letters plaatjes en vormen te stoeien aanspreekt om mensen te laten stilstaan te inspireren of enig vorm van reactie te laten geven op een graffiti van een graffiti kunstenaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

De artiest gebruikt spuitbussen. Totaal iets anders dan een kunstschilder, de kwast tov de spuitbus. De effecten die een graffiti kunstenaar kan geven aan zijn letters of poppen zijn totaal anders en kunnen niet benaderd worden door een verf streek. En andersom is dit ook het geval. bekijk alle mogelijkheden die een graffiti voor u belangrijk zijn en denk daarbij aan het uitdragen van uw huisstijl tot het aantrekken van nieuwe klanten een graffiti kan daarbij heel belangrijk zijn. Een graffiti kunstenaar die de term graffiti kunstenaar ook waarmaakt.

 

 

in elk bedrijf wel een object dat door graffiti,  het bedrijf kan versterken. Als de artiest de entree, lobby, parkeergelegenheid, buitenmuur, dak , gevel, wand, muur schutting of werkplek onder handen neemt met een passend ontwerp is het resultaat overweldigend.

 

Graffiti kunstenaar

Graffiti kunstenaar Tim aan het werk

een graffiti laten maken, een unieke muur !

Elke artiest heeft zijn eigen style. Elke graffiti kunstenaar heeft een eigen visie en vaardigheden niveau. Bekijk welke artiest het beste bij uw bedrijf of opdracht past. Een schilderij ophangen is vaak klein waardoor de indruk ook minder is dan een enorme wand waar een afbeelding tekst of impressie te zien is. Kies daarom voor een artiest met professionele kwaliteiten. Een artiest die weet waar hij mee bezig is.

Kinderkamer graffiti kinderkamers laten maken

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten