...

Graffiti logo

Graffiti logo

Als u een graffiti logo wilt laten maken zit u hier goed !!! Bekijk hier een overzicht van graffiti logo ’s die ik heb gemaakt. Een schildering op een rolluik zoals ik voor de BCC hebt gemaakt kan uw winkel of bedrijf een veel nettere uitstraling geven.

Een schildering op uw rolluik kan bijdragen aan een nettere buurt en kan ervoor zorgen dat klanten uw winkel ook opmerken op de momenten dat u gesloten bent. Een prachtige plek voor reclame uw rolluik.

graffiti logo

Inspirerend

 

schilderingDSC08109go aanbrengen kan natuurlijk ook op de voorgevel of in de etalage. Ik heb een graffiti logo gemaakt bij een snoepwinkel zoals u hieronder kunt zien. De winkel heeft met het graffiti logo een veel leukere uitstraling gekregen.

foto 2 (1)

Binnen kunt u natuurlijk ook een schildering laten plaatsen, elk mogelijke plek.

verotel

In de hal of entree, in de lobby, in de wachtruimte of op de werkvloer zoals bij het bedrijf ICR. Een schildering kan worden aangebracht op hoogte zoals daar of kan gewoon op ooghoogte worden gemaakt zodat het graffiti logo beter tot zijn recht komt. Waar u een schildering ook wilt plaatsen het kan bijdragen aan de sfeer van de ruimte.

grafitit laten maken !?

In de coffee bakery hebben we gekozen om het graffiti logo aan te brengen aan het einde van de winkel maar groot genoeg om het gelijk te zien bij binnenkomst in de winkel.

Geweldig

Naast het schildering van de coffee we nog een logo schildering aangebracht van de producten die ook daar werden verkocht. Het kan klanten een bepaald product voorschotelen of aanprijzen.

 

Een logo kan ook een positieve sfeer geven op de werkvloer, kernwaardes op de muur geschreven kan het bedrijf een gevoel van eenheid bezorgen zoals bij het bedrijf crf institute in amsterdam.

graffiti logo

Een schildering van een skyline van verschillende steden geeft eenheid aan en geeft de mensen die er werken het gevoel verbonden te zijn met de andere steden waar het bedrijf is gevestigd.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten