Graffiti muurschildering

Graffiti muurschildering

Wilt u een graffiti muurschildering ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb ruim 15 jaar ervaring in het maken van een graffiti muurschildering en kan elk gewenst ontwerp voor u realiseren

Crossfit graffiti

Crossfit Graffiti

Wilt u een overzicht bekijken van gemaakte projecten  bij bedrijven klik hier. Wilt u een overzicht van verschillende kinderkamers klik hier .

graffiti op stadsbus

graffiti op stadsbus

dijkman5 dijkman2

graffiti demolistion

graffiti demolistion

 

graffiti muurschildering sport

graffiti op stadsbus

graffiti op stadsbus

foto 5 (6)

arabic

Een graffiti muurschildering kan worden aangebracht op verschillende ruimtes, kamers, muren, wanden en plaatsen in uw bedrijfspand of woning.

grraffiti muurschildering

foto 5 (1)

P1000205

foto 2 (1)

graffiti muurschildering in de entree ? in uw woonkamer, een graffiti muurschildering in de kamer van uw zoon of dochter of buiten op uw pand schuur of wagen.

graffiti mix

foto 3 (1)

verotel

Als u de graffiti muurschildering door mij laat aanbrengen zult u super tevreden zijn over het resultaat. Ik werk net zolang door totdat de graffiti muurschildering helemaal is wat u voor ogen had. Daarnaast werk ik super netjes. Bij het aanbrengen van een muurschildering worden spuitbussen gebruikt. Deze nevelen en zorgen voor een neerslag in de buurt van de muur. Als ik voor u in de weer ga maak zorg ik ervoor dat nergens een spatje verf zit waar het niet hoort. Ik dek alles af. Na het aanbrengen van de muurschilderingen is het wijs om de ruimte minstens een paar uur goed te laten ventileren. Waardoor de nevels en gasdampen van de spuitbussen weg kunnen trekken. Na een paar uur zijn deze weg.

bcc

Een grafitti geeft u na het aanbrengen elke dag weer uw ruimte een unieke uitstraling. Een graffiti muurschildering is sowieso uniek. Niemand heeft de graffiti die u heeft. Een graffiti muurschildering geeft uw ruimte de uitstraling die u wilt. Een graffiti muurschildering kan zakelijk zijn maar kan ook juist speels en vrolijk zijn.

unikidz

Het verplaatsen in de klant is hierbij natuurlijk super belangrijk. Bij een kinderdagverblijf moet de het de kinderen aanspreken, herkenbare figuren die een vrolijke uitstraling hebben kunnen de kinderen een prettig gevoel geven van een ruimte.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten