Graffiti schilderij

Graffiti Schilderij

Bent u op zoek naar iemand die voor u een graffiti schilderij kan maken ? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik heb jarenlange ervaring met graffiti en ik ben ook zeer actief als kunstenaar op doek. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat ik voor u elk persoonlijk gewenst ontwerp kan maken op doek voor een mooie prijs. Een groot voordeel van een graffiti op doek is natuurlijk dat u het doek kunt verplaatsen verhangen en bij verhuizing meenemen. U slaat een spijker in de muur bij uw nieuwe woning en plop. Hij hangt.

foto 2 (4)

Daarnaast is de afmeting natuurlijk wel kleiner dan de meeste graffiti’s op een muur ipv een graffiti schilderij. Een graffiti schilderij kan in elk gewenst formaat gemaakt worden maar het vervoeren van een graffiti schilderij groter dan 2 meter bij meter is vaak lastiger.

Afbeelding 210

Als u benieuwd bent naar mijn vorige projecten, graffiti schilderijen en muren die ik heb gemaakt kunt u het beste een kijkje nemen op mijn website. Klik hier om naar mijn hompage te gaan en neem hier een kijkje om een indruk op te doen van de mogelijkheden en mijn kwaliteiten en vaardigheden. De verschillende graffiti schilderij die ik heb geschilderd staan onder het kopje graffiti schilderij.

doek gunsandroses

Benieuwd naar de kosten ? Gewoon even een mailtje sturen met daarin de afmeting van het gewenste doek en globaal een idee van het gewenste ontwerp en dan mail ik u een offerte op maat terug.

Akira Graffiti Akira

U kunt zich voorstellen dat hoe groter het doek is hoe hoger de materiaal kosten zijn. Verder kan het schelen in de kosten als u het graffiti schilderij zelf ophaalt.

graffitti schilderij

Succes met verder oriënteren en bekijken van opties om een graffiti schilderij te laten maken en ik kan het van harte aanraden zeker als u van graffiti houdt want een graffiti schilderij is een verrijking voor uw woonomgeving. En graffiti schilderij is zo gemaakt.

Enjoy,

Tim

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten