Graffiti spuiter

Graffiti spuiter

Bent u op zoek naar een zeer gedreven professionele graffiti spuiter ? Dan moet u toch echt beslist even rondkijken op mijn site. Bekijk hier een overzicht van reeds gemaakte opdrachten.

bloemen

Als graffiti spuiter ben ik op veel verschillende vlakken thuis. Als graffiti spuiter kan ik elke gewenst ontwerp voor u maken. Wilt u een graffiti muurschildering in een ruimte ergens binnen, geen probleem.

graffiti op stadsbus

graffiti op stadsbus

graffiti muurschildering sport

graffiti op stadsbus

graffiti op stadsbus

crf

Als graffiti spuiter kan ik natuurlijk ook buiten uw gevel, buitenmuur of schutting voorzien van de mooiste ontwerpen. Als graffiti spuiter ben ik zeer ervaren en thuis in elke stijl. Uw huisstijl doortrekken in elke ruimte ? geen probleem. Ik kan voor u elk gewenst formaat en afbeelding verzorgen. Een graffiti spuiter kan veel meer dan alleen zijn eigen letters fabriceren.

schildering bilt

Een graffiti spuiter kan logo’s schilderen, afbeeldingen in elke stijl en elk formaat voor u maken. Ik denk dat het gebruik maken van een graffiti spuiter voor elk bedrijf een enorme positieve boost kan geven.

boeddha

In bijna alle bedrijven waar ik als aan het werk ben gegaan zijn de reacties ontzettend positief en vinden mensen dat de ruimte waarin ik heb gewerkt bijdraagt aan een betere uitstraling van de ruimte of een prettigere werksfeer bevorderd door de mensen zich thuis te laten voelen of een bepaalde werksfeer neer te zetten die een positief effect heeft. Leuzen op de muur in het lettertype van de huisstijl.

graffiti spuiter tim maakte dit voor een hotel

Als kunstenaar kan ik dit voor u realiseren. Ik werk ook net zo lang door totdat u als werkgever staat te springen van enthousiasme. Eerder stopt mijn werk niet. Als graffiti spuiter werk ik ook nog eens super netjes en zorg ik dat er nergens een verfspat zit die daar niet hoort. En u nieuwsgierig geworden? Mail of bel graffiti Spuiter Tim Rodermans. Klik hier om naar de contact pagina te gaan.

Als u meer informatie wilt ontvangen of u wilt graag weten wat het kost om een muurschildering of wandgraffiti te plaatsen kunt u contact met mij opnemen. Ik voorzie u van gratis advies en bekijk voor u de beste opties om het beste resultaat te behalen. Enjoy mijn site en kijk rustig rond !

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten