...

Rolluik graffiti

Rolluik graffiti

Bent u aan het kijken welke oplossingen er zijn om uw rolluik in plaats van te laaten reinigen te laten bespuiten met rolluik graffiti ?

U bent bij mij aan het juiste adres, ik kan professioneel en met zeer hoge kwaliteit uw rolluik voorzien van graffiti die minimaal 10 jaar prachtig blijft zitten zonder kleur verlies. Ik gebruik hoogwaardige kwaliteit verf die super dekkend en sterk is.

graffiti rolluik

GA HIER NAAR EEN OVERZICHT VAN AFBEELDINGEN

 

rolluik graffiti

rolluik graffiti

graffiti rolluik

graffiti rolluik

graffiti muurschildering bedrijfslogo

graffiti rolluik

rolluik graffiti

graffiti rolluik

rolluik graffiti

 

Door de kunstwerk op uw rolluik te plaatsen krijgt u een geweldig uithangbord en u kan uw logo of diensten duidelijk maken aan een groot aantal voorbijgangers. kunstwerk geeft je bedrijf uitstraling. In plaats van een grauwe ijzeren wand kun je een rolluik realiseren met uitstraling en sfeer.

kunstwerk is makkelijk en snel te realiseren. Bekijk de mogelijkheden op mijn site en bekijk wat de kosten zijn van het aanbrengen van een kunstwerk. Naast een enorm groot uithangbord zorgt het plaatsen van de graffiti ervoor dat graffiti vandalen niks aanbrengen op uw rolluik.

Op deze manier hoeft u dus geen reinigingskosten meer te betalen en dat scheelt natuurlijk. Om een kunstwerk te laten plaatsen op uw rolluik kunt u mij mailen voor een afspraak en een offerte. vermeld even de afmeting van uw rolluik en indien u al een logo of idee heeft kunt u die erbij vermelden zodat u gelijk weet waar u aan toe bent.

Een kunstwerk zorgt voor een geweldige aanblik als er mensen zijn die uw pand van een afstand bekijken en langsrijden. Een groot oppervlakte om aan te geven dat u op deze locatie zit. Niet alleen op zondag is uw kunstwerk te zien maar na sluitingstijd zijn er natuurlijk ook veel voorbijgangers. Laat uw rolluik daarom met kunstwerk bespuiten om zo dit deel van de voorbijgangers erop te attenderen dat uw bedrijf zorgt draagt voor de buurt en zijn pand netjes bijhoudt.

 

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten