...

Graffiti reclame

Graffiti reclame

Graffiti Reclame

Surfing4Art heeft een unieke mogelijkheid in Amsterdam voor graffiti reclame.

De muur bevindt zich direct boven de uitgang van metrohalte en tramhalte Weesperplein, om de hoek ligt het welbekende Amstel hotel, theater Carré en de Universiteit van Amsterdam. De muur is met een totaal oppervlakte van 100m2 een enorme eyecatcher op een van de grootste verkeersslagaders van Amsterdam.

Neem contact op!

Graffiti reclame is een geweldige manier om je merk te promoten. Het is een unieke en creatieve manier om de aandacht van het publiek te trekken en je merk te laten opvallen. In dit artikel zullen we bespreken waarom graffiti reclame een effectieve en duurzame marketingstrategie kan zijn voor jouw bedrijf.

Ten eerste, graffiti reclame is opvallend en gedenkwaardig. Wanneer mensen graffiti op straat zien, trekt het hun aandacht. Dit is vooral het geval als het kunstwerk opvallend en kleurrijk is. Graffiti is niet iets wat mensen elke dag zien, dus het is een geweldige manier om je merk te laten opvallen en onthouden te worden.

inspirerend

Ten tweede, uiting heeft een groot bereik. Een goed geplaatst stuk graffiti kan door duizenden mensen worden gezien en gedeeld op sociale media. Dit betekent dat je met slechts één stuk graffiti een groot aantal potentiële klanten kunt bereiken. Het is ook een effectieve manier om mensen te bereiken die anders misschien niet geïnteresseerd zouden zijn in jouw merk.

Ten derde, een kunst uiting kan worden aangepast aan de behoeften van jouw merk. Of je nu een groot of klein bedrijf hebt, er is altijd een manier om graffiti reclame in te zetten om jouw merk te promoten. Je kunt bijvoorbeeld een muurschildering laten maken die past bij de stijl van jouw bedrijf of een slogan die past bij de boodschap die je wilt overbrengen.

Pakkend

graffiti opdracht

graffiti reclame

Ten vierde, graffiti reclame is duurzaam. In tegenstelling tot traditionele reclame die vaak tijdelijk is, blijft graffiti lang zichtbaar. Het kan jarenlang op straat blijven staan en door veel mensen gezien worden. Hierdoor is het een effectieve manier om naamsbekendheid op te bouwen en een blijvende indruk te maken op het publiek.

Bekijk ook de site van Tim Rodermans

Tot slot, een uiting is een geweldige manier om je merk te laten zien als een creatief en innovatief bedrijf. Het laat zien dat je bereid bent om buiten de gebaande paden te denken en nieuwe manieren te vinden om je merk te promoten. Dit kan een positieve indruk maken op potentiële klanten en hen aantrekken om zaken met jouw bedrijf te doen.

In conclusie, graffiti reclame is een effectieve en duurzame manier om je merk te promoten. Het is opvallend, heeft een groot bereik, kan worden aangepast aan de behoeften van jouw bedrijf en is duurzaam. Bovendien kan het je merk laten zien als creatief en innovatief. Overweeg dus om graffiti reclame op te nemen in jouw marketingstrategie en laat jouw merk opvallen!

Meer dan 1 miljoen views per maand!

De kruising van de Wibautstraat en de Sarphatistraat is een knooppunt van al het openbaar vervoer tussen Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Amsterdam Zuid-oost, Diemen en Ijburg naar Amsterdam Centrum. Op dit kruispunt vind er dagelijks na centraal station de grootste overstap plaats tussen metro en tram.

Onze muur is te huur voor minimaal één maand. Deze muur heeft meer dan een miljoen views per maand door de zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitgang van het metro station. De muur bevind zich direct boven de uitgang van metro halte Weesperplein, om de hoek ligt het welbekende Amstel hotel, theater Carré en de Universiteit van Amsterdam.

Street art, graffiti steeds meer zichtbaar in het moderne stadsleven. Steden krijgen een jonge uitstraling, worden aantrekkelijker, mooier, door inspirerende aansprekende handgeschilderde reclame.

Hoge kwaliteit

Handgeschilderd, fotorealistisch. Alles is mogelijk en wij gaan voor niets minder dan de hoogste kwaliteit voor uw reclame-uiting.
Wij verzorgen het volledige pakket voor u. Het ontwerp van de muur. Het beschilderen van de muur en alle administratie rondom de huur van de muur. Het volledige beheer van deze muur is in handen van Surfing4art in samenwerking met Roy Valk.

De volgende openbaar vervoer lijnen komen langs de muur:

Tramlijn 7 (Azartplein – Sloterpark), Tramlijn 19 (Sloterdijk – Diemen Sniep), Tramlijn 1 (Muiderpoortstation – Matterhorn), Metrolijn 54 (Gein – Centraal station), Metrolijn 51 (Amstelveen – Centraal station), Metrolijn 53 (Gaasperplas – Centraal station), Buslijn 246 (Schiphol – knsm eilanden)

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Aansluiten op de wensen van mijn klanten vind ik belangrijk en daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede samenwerking. Lees hier enkele reviews.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten