Graffiti reclame

Graffiti reclame

Surfing4Art heeft een unieke mogelijkheid in Amsterdam voor reclame schilderingen.

De muur bevindt zich direct boven de uitgang van metrohalte en tramhalte Weesperplein, om de hoek ligt het welbekende Amstel hotel, theater Carré en de Universiteit van Amsterdam. De muur is met een totaal oppervlakte van 100m2 een enorme eyecatcher op een van de grootste verkeersslagaders van Amsterdam.

Neem contact op!

Meer dan 1 miljoen views per maand!

De kruising van de Wibautstraat en de Sarphatistraat is een knooppunt van al het openbaar vervoer tussen Amsterdam Oost, Watergraafsmeer, Amsterdam Zuid-oost, Diemen en Ijburg naar Amsterdam Centrum. Op dit kruispunt vind er dagelijks na centraal station de grootste overstap plaats tussen metro en tram.

Onze muur is te huur voor minimaal één maand. Deze muur heeft meer dan een miljoen views per maand door de zeer gunstige ligging ten opzichte van de uitgang van het metro station. De muur bevind zich direct boven de uitgang van metro halte Weesperplein, om de hoek ligt het welbekende Amstel hotel, theater Carré en de Universiteit van Amsterdam.

Street art, graffiti steeds meer zichtbaar in het moderne stadsleven. Steden krijgen een jonge uitstraling, worden aantrekkelijker, mooier, door inspirerende aansprekende handgeschilderde reclame.

Hoge kwaliteit

Handgeschilderd, fotorealistisch. Alles is mogelijk en wij gaan voor niets minder dan de hoogste kwaliteit voor uw reclame-uiting.
Wij verzorgen het volledige pakket voor u. Het ontwerp van de muur. Het beschilderen van de muur en alle administratie rondom de huur van de muur. Het volledige beheer van deze muur is in handen van Surfing4art in samenwerking met Roy Valk.

De volgende openbaar vervoer lijnen komen langs de muur:

Tramlijn 7 (Azartplein – Sloterpark), Tramlijn 19 (Sloterdijk – Diemen Sniep), Tramlijn 1 (Muiderpoortstation – Matterhorn), Metrolijn 54 (Gein – Centraal station), Metrolijn 51 (Amstelveen – Centraal station), Metrolijn 53 (Gaasperplas – Centraal station), Buslijn 246 (Schiphol – knsm eilanden)

WAT ZEGGEN MIJN KLANTEN

Aansluiten op de wensen van mijn klanten vind ik belangrijk en daarnaast hecht ik veel waarde aan een goede samenwerking. Lees hier enkele reviews.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten