...

Mural “day dreaming” Best Western Hotel

Mural “day dreaming” Best Western Hotel

OVER DIT PROJECT

Vrij werk in het Best Western Hotel in Amsterdam West.

Day Dreaming

In het kunstwerk probeer ik op subtiele wijze de onlosmakelijke verbinding tussen mens en natuur weer te geven. Onze acties als mens hebben invloed op de toekomst.
Het meisje dagdromend, waar denkt ze over? Welke gedachtes houden haar bezig.
De speciale vogels staan naast de verbinding met de natuur ook voor de uniekheid van elk mens, plant en dier. Verbonden maar uniek.

Door realistische elementen te combineren met abstracte delen ontstaat er een versterkend effect voor beide stylen. Door de kleding en planten te verbinden door transparantie en deze delen abstract te maken ontstaat er een levendige combinatie van kleuren. Er kan op verschillende manieren naar het kunstwerk gekeken worden. Concentrerend op de abstracte kleur vlakken ontstaat er een speels abstract werk. Kijkend naar het realistisch uitgewerkte meisje en de bloemen zal zorgen voor een verwondering van sterke technische vaardigheid.
De turkoise tinten komen in veel van mijn kunstwerken naar voren. In combinatie met de roze bloemen geeft dit een mooie basis om daartussen te spelen met de abstracte kleurvlakken.

  • Datum: jan 2023
  • Cliënt: Best Western
  • Tijdsduur: 1 maand
  • Afmeting: 18 hoog x 5,5 breed
  • Categorie: bedrijven,mural
Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten