...

Street art artiest

19 december 2021

Street art artiest

Street art artiest

Ben jij opzoek naar een street art artiest? Zo ja dan zit je hier goed. bekijk HIER

street art artiest

graffiti artiest

Kijk even op de website surfing4art.nl. Daar vind je mooie kunstwerken. De street artiest Tim Rodermans maakt van alles. Van bloemen naar dieren en van dieren naar mensen. Daardoor zijn zijn kunstwerken erg speciaal. Street art is een type kunst. Het is een kunstvorm tussen kunst en graffiti. Het is heel stoer. Sommige artiesten doen het legaal en sommige artiesten doen het illegaal.

Deze Street art artiest is uniek.

Tim Rodermans doet alle legaal. Door zijn street art tovert hij gelijk een glimlach op je gezicht. Waarom wil je street art? Omdat het vet cool en stoer is. Het heeft een fijn gevoel en het is gewoon super cool. Met street art kan je verschillende dingen maken letters of mensen misschien wel skateboards! Alles wat je maar kan bedenken. Op de website surfing4art.nl staan een heleboel vormen kunst. Kijk daar zeker eventjes op.

De kunst is daar zo vet dat je dat natuurlijk gelijk moet hebben. Misschien inspireert het jou zo erg dat je misschien wel zelf kunstenaar wil worden of gaat oefenen met graffiti en kunst. Het is superleuk om te doen. Street art vooral. Je kan supervette namen ermee schilderen en je word er door geïnspireerd. Je wilt natuurlijk de veste street art op je kamer om aan jouw vrienden te laten zien. Waarom niet?

Een beetje pronken mag wel af en toe. Graffiti artiest Tim Rodermans maakt zijn street art zo cool dat het niet te geloven is! Wil jij een dier op je kamer? Dat kan!! Wil jij een bloem op je kamer? Dat kan! Kijk gewoon eventjes op de website surfing4art.nl. Tim Rodermans maakt namelijk de vetste street art daar en post het op de website. Laat deze kans niet voorbij gaan! Grijp deze mooie kans.

bekijk hier de vetste schilderingen.

Een street art artiest is gespecialiseerd in kunst op straat.

street art artiest

street art artiest

street art artiest

Bekijk mijn portfolio HIER.

Kunst op straat kun je een street art artiest vinden als je goed om je heen kijkt. Je zult dan vele muurschilderingen en opgeknapte voorgevels treffen. Daarnaast zijn er deuren beschilderd op een hele kleurrijke manier.
Verder zijn er ook raamschilderijen gemaakt door een kunstenaar deze bestaan soms uit portretten, soms uit een stilleven en soms uit andere objecten.

uniek en persoonlijk.

De inspiratie van een kunstenaar komt vaak vanuit zijn eigen leven of zijn eigen percepties. Deze percepties worden gevormd door de indrukken die hij of zij meekrijgt van de straat. Op straat leven er vele verschillende mensen, met unieke uitstralingen. Deze aspecten kunnen ervoor zorgen dat een street art artiest geïnspireerd raakt en zich daardoor op bepaalde plekken zal uitdrukken door middel van kunst. Deuren zijn natuurlijk niet gemaakt om graffiti op te spuiten, of om op te schilderen. De meeste mensen zullen dit weten en zich hieraan houden. Een street art artiest wilt zich graag op uitdagende plekken uitdrukken, zoals deuren en opvallende voorgevels. Echter zijn hier regels aan verbonden, waardoor geen enkele artiest zomaar een muur kan uitkiezen.

Strak en stijlvol.

Nederland is goed en strak geregeld als het om wetten en regels gaat. Het is dus een hele taak voor een artiest om uit te zoeken wat er wel en wat er niet gangbaar is binnen hun vakgebied en passie. Zodra er is uitgezocht wat wel en niet mag, kan het leuke werk beginnen. Op ieder moment van de dag is de artiest dan welkom om te werken aan zijn kunstwerk, mits hij of zij geen andere mensen stoort. Een andere voorwaarde is, dat er geen sprake is van overlast. De overlast kan zowel fysiek als mentaal zijn. Bovendien moet de verf aan bepaalde eisen voldoen, vanwege de volksgezondheid in Nederland.

Bekijk HIER ook voorbeelden.

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten