...

Een graffiti mural

5 juli 2021

Een graffiti mural

Een graffiti mural

Een mural is een begrip dat niet bij iedereen bekend is. Het lezen van deze blog kan daarom verhelderend zijn. In deze blog leg ik uit wat deze vorm van kunst is. In dit artikel vindt u meer informatie over een graffiti mural. Een graffiti mural dient als decoratie in een ruimte naar keuze. Deze vorm van kunst kunt u zelf maken na het lezen van een handleiding.

Decoratie maken, is een leuke bezigheid voor op de zondagmiddag. Decoratie maken, zal niet veel troep opleveren als u de juiste stappen volgt. Het is belangrijk dat de benodigdheden van tevoren worden gekocht. De benodigdheden zet u dan van tevoren klaar. Het stappenplan kunt u uitprinten. Op deze manier worden de laptops en telefoons niet aangeraakt tijdens het decoreren. Leg alle spullen van tevoren weg, mits ze niet gebruikt zullen worden tijdens het decoreren.

Graffiti

Een graffiti mural is speciaal, omdat hierbij graffiti wordt gebruikt. Dit komt uit een spuitbus en brengt men aan door middel van de hoge druk in de spuitbus. Het is moeilijk om te werken met deze spuitbus. Vandaar dat wij aanraden om een cursus graffiti spuiten te doen. Met de kennis die u opdoet tijdens deze cursus, kunt u een mooie graffiti mural gaan maken. Wij raden af om een expert in te huren waar u geen goede recensies van hebt gelezen. Bij een graffiti mural expert zit het zo: hij heeft veel talent, of hij heeft geen talent. U wilt natuurlijk voorkomen dat uw stukje muur wordt verpest door iemand die niet goed is in zijn, of haar ‘beroep’.

Aan de slag

Een stuk muur in een huis is de bewoner dierbaar. Het is daarom leuk om hier een mooie mural op te maken. Ga zorgvuldig te werk, en geniet van het resultaat.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten