...

graffiti artiest Nederland

11 mei 2023

graffiti artiest Nederland

graffiti artiest Nederland

De kunstenaars Van Gogh en Rembrandt zijn ons allen bekend. Dit komt omdat zij opmerkelijke kunstwerken hebben geproduceerd voor hun tijd. Dit kan gezien worden als rebels en uniek voor de tijd waarin zij leefden. Graffiti in het algemeen is een goede vergelijking met het rebelse gedrag dat deze kunstenaars vertoonden.

Inleiding

Toch wordt dit vaak ontkend door bekende graffiti kunstenaar Nederland. Het is namelijk zo dat bekende graffiti artiest Nederland geen kunst maken voor de bekendheid. Zij willen vaak een statement maken en deze de wijde wereld in gooien. Het meest logische kenmerk van hun vrijwillige onbekendheid, is het noteren van hun eigen logo. Uit zo een logo kun je vrijwel nooit opmaken wie de bekende graffiti artiest Nederland is, tenzij je bekend bent in het wereldje.

Objectief en inspirerend

Bovendien zijn de regels voor graffiti spuiters nog niet heel lang geleden aangepast. Hieruit blijkt dat vele artiesten voorheen kunst maakten, maar dit alleen konden laten zien als er een beetje vandalisme bij kwam kijken. De kunstenaars zelf zagen dit natuurlijk niet als vandalisme, maar volgens de wet was het spuiten van graffiti überhaupt strafbaar. De regels zijn slechts een beetje veranderd; de restricties per gebouw verschillen. Toch zijn er nog steeds niet heel veel gebouwen beschikbaar voor de bekende graffiti kunstenaars om vrij op los te gaan. De vrije graffiti kunst wordt dus nog steeds niet helemaal omarmd. Het is echter wel zo dat er steeds meer bedrijven vragen naar het implementeren van graffiti kunst. Dit betekent dat graffiti over het algemeen steeds meer wordt gewaardeerd.

Een bekende graffiti artiest Nederland, zoals Tim, krijgt dus wel behoorlijk wat opdrachten aangeboden. Hierdoor kan er wel een lekker zakcentje worden verdiend met een passie die voor velen al heel lang geleden begon. Het enige wat er dus nog bij mag komen, is de waardering voor de vrije kunst.

graffiti artiest Nederland graffiti artiest Nederland

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten