...

Graffiti Binnen

9 november 2020
graffiti rolluik

Graffiti Binnen

 

Kunstvormen in huis

Graffiti binnen is nog niet zo bekend bij iedereen. art is niet hetzelfde als graffiti buiten. Binnen in een huis, of een sportschool vind je vaak decoratie. Decoratie kan vele vormen aannemen. art is een van die vormen.

Een bijzondere vorm

Kunst is een abstract begrip. Een bewoner kan zijn huis decoreren hoe hij of zij dat wilt. Deze decoratie is kunst, volgens de bewoner. Een houten giraffe, een plastic olifant, en een rubberen kikker zijn vormen van kunst.

Deze bijzondere vormen hebben soms een emotionele waarde. Een vorm is bijzonder, wanneer deze op een speciale manier gewaardeerd wordt. De vorm van de kunst maakt niet uit, wanneer zij op een bijzondere manier op prijs wordt gesteld. art is een voorbeeld van een bijzondere kunstvorm.

Vandalisme in huis

Vandalisme is niet hetzelfde als art. art is een vorm van kunst die wordt gebruikt als vandalisme. art wordt dus misbruikt. Viaducten en treinen zitten vaak onder de graffiti.

Art

Ondanks dat de opgespoten graffiti mooi is, is het toch verboden om deze handelingen te plegen. Treinen zijn geen canvas, net zoals viaducten dat niet zijn. Art kan echter wel worden gespoten op canvas. Graffiti op canvas is kunst. Canvas wordt opgehangen in gebouwen. art is dus een vorm van kunst, gemaakt op canvas.

Een andere ondergrond

Graffiti is zeer bestendig tegen verschillende ondergronden. Graffiti wordt gespoten op viaducten en treinen, vandaar dat een binnenmuur ook prima voldoet. Binnen wordt art gebruikt als decoratie. Vaak gaat het om een alternatief interieur. Een sportschool kan de graffiti ook gebruiken om zijn sporters extra te motiveren. Art is net zoals schilderen; alles wordt ermee afgebeeld. De afbeelding bevat veel, of weinig details, en de afbeelding bevat veel, of weinig kleuren. Afbeeldingen zijn veelzeggend en kunnen een gevoel meegeven aan de sporters.

bekijk mijn portfolio voor voorbeelden en laat je betoveren met mijn vaardigheden.

 

graffiti binnengraffiti binnen

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten