...

Graffiti Rolluik

5 juli 2021

Graffiti Rolluik

Het doel 

Een graffiti rolluik is een raambedekking. Een graffiti rolluik is eigenlijk een wit doek, bespoten met graffiti. De graffiti op het doek is dient ter decoratie en heeft verder geen andere functie. Decoratie gebruikt men om bijvoorbeeld een kinderkamer op te vrolijken. Kleuren zijn goed voor de ontwikkeling van een kind; uit onderzoek is gebleken dat alle kinderen vrolijker gaan slapen, en opstaan in een fleurige omgeving.

Raambedekking

Een graffiti rolluik bedenkt een raam wanneer het buiten donker is. Overdag is er daglicht: een factor die een positief effect heeft op de mens. Dit positieve effect heeft een graffiti rolluik wanneer het daglicht er niet meer is. Een luik als deze neemt zo een taak dus over.  Het is gebruikelijk om lichte kleuren aan te brengen op een raambedekking. Een rolluik straalt rust uit en zorgt niet voor afleiding. Natuurlijk is het een grote klus om een kleur uit te zoeken; deze kleur moet in het kleurenschema passen. Het is goed mogelijk om deze keuze helemaal zelf te maken. Hoewel het voor een groot aantal mensen toch een te grote uitdaging blijkt te zijn. Deze mensen hebben de kans om een specialist in te schakelen. Een kleurenspecialist heeft verstand van kleurencombinaties en de effecten daarvan. Een graffiti rolluik is een zeer belangrijk onderdeel van de kamer en daarom is het inschakelen van een specialist zo gek nog niet. Het uitzoeken van een passende kleurenspecialist is tegenwoordig simpel gemaakt. Verzamel websites bieden een goed overzicht van de mogelijkheden die er zijn.

De klant

De uiteindelijke keuze voor een graffiti rolluik is volledig aan u. De bewoner van het huis gaat genieten van het nieuwe rolluik. Het is belangrijk dat u als klant van tevoren een aantal eisen noteert. De uiteindelijke keuze is natuurlijk voor de klant om te maken!

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten