...

Graffiti Schilder

18 oktober 2020
kunst in de openbare ruimte

Graffiti Schilder

Graffiti Schilder

Denk u er weleens aan om een Graffiti Schilder te laten maken.

graffiti schildergraffiti schilder

Je hebt ze in verschillende kleuren, maten en vormen. Je kan er bijvoorbeeld

het logo van je bedrijf opzetten. Of misschien iets wat je heel erg leuk vind of waar je fan van bent. Of misschien je lievelingsdier? Je kan van alles bedenken voor een kantoor schildering. Maar denk er wel goed over na wat je erop wilt. Stel je zet er de nieuwste trend op en over een maand veranderd die weer dat is zonde!

Inspiratie

Kies ook mooie kleuren uit. Want als je veel te drukke kleuren hebt dan is het veel te druk in je kantoor. Dan kan het zo zijn dat je je niet goed kan concentreren op je werk. Dus denk over dat soort dingen goed na. Als je niet goed weet in welke kleuren je de kantoor schildering wilt dan helpt deze tekst je wel.

Zoek rustgevende kleuren uit. Misschien wel je lievelingskleur? Of wat kleuren die goed bij jou passen. Je zoekt eigenlijk naar kleuren waarbij jij je op je gemak voelt. En die goed bij elkaar passen. En ook bij je werkomgeving passen. Nu weet je de kleuren wel maar wat moet je nou op je kantoor schildering of een Graffiti Schilder zetten?

Denk bijvoorbeeld aan iets waar jij je goed bij voelt. Of iets wat je maar al te graag doet. Misschien het logo van het bedrijf waar je eventueel werkt. Je artwork moet natuurlijk perfect zijn! Maar twijfel je nou toch wat je moet zetten op je schilderij? Dan kun je er eventueel meerdere dingen opzetten. Maar kijk uit dat je er een graffiti schilder niet teveel dingen opzet. Dan kun je weer het drukte probleem krijgen. Dus denk er goed over na! Want over een kantoor schildering moet je goed nadenken. Want hij moet perfect zijn!

bekijk hier mijn portfolio

Of hier.

Graffiti Schilder

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten