...

logo van graffiti

5 juli 2021
ajax graffiti

logo van graffiti

Logo van graffiti

Een bedrijf is vaak gericht op het maken van winst. Winst behalen is niet heel erg makkelijk. Voor het behalen van winst zijn er klanten nodig. Sommige bedrijven hebben automatisch klanten. Deze bedrijven zijn vaak de enige ‘soort’ in de branche. Dit houdt in dat dit bedrijf een monopolie is, en dus alles voor het zeggen heeft. Marketing speelt dan wel een rol, maar deze rol is erg klein. Voor bedrijven geen monopolie zijn, is marketing heel erg belangrijk. Marketing is namelijk dé manier om klanten te trekken. Er zijn een aantal dingen erg belangrijk in de wereld van de marketing.

Inspiratie

logo van graffiti

Een bedrijf moet een kenmerk hebben, zodat klanten het bedrijf onthouden. Het belangrijkste kenmerk bij ieder bedrijf is het logo. Het logo op zich kan heel erg sterk zijn, maar soms is er nog een slogan nodig om het logo beter tot zijn recht te laten komen. Een slogan bedenken is erg lastig. Een slogan moet blijven hangen en een slogan mag irritant zijn, maar mag de potentiële klanten niet gaan irriteren. De meest interessante marketing oplossing voor een bedrijf is dus een zeer krachtig logo.

Een mooi logo kan door iedere designer met talent worden ontworpen. Maar zodra dit logo is ontworpen, moet dit logo op alle materialen worden aangebracht. Vaak wordt dit logo aangebracht op stickervellen, waarna iedere sticker op een voorwerp wordt geplakt. Een graffiti logo is het meest stabiele type logo. Een graffiti logo blijft ten alle tijden zitten. Het artwork kan tegen water. Een symbool op een tafel blijft veel langer zitten dan andere soorten logo’s. Het artlogo kan worden schoongemaakt zonder dat het graffiti logo er blijvende schade aan overhoudt. Een graffiti logo lijkt dus de ideale oplossingen voor een logo van een bedrijf. Een graffiti logo is gelukkig permanent! bekijk de mogelijkheden.

portfolio

Voorbeelden

 

logo van graffiti

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten