...

Mural laten maken

11 december 2021

Mural laten maken

Mural laten maken,

bekijk ons portfolio HIER

mural laten maken

Als jij geïnteresseerd bent in een mural laten maken kan je het beste op portfolio drukken. Daar kan je een beeld krijgen van de mogelijkheden. Onze vaardigheden en manier van werken kun je vinden op onze website.

Wil je een mural laten maken? Dan ben je bij ons collectief aan het juiste adres. Welke style je ook wilt. Elke smaak en idee is uit te voeren. Wij begeleiden het gehele proces van begin tot eind. Een mural maken kan in een dag gedaan zijn maar ligt aan de details. De oppervlakte van de muur is ook belangrijk.

mural laten maken

Het beste aanbod,

Het begint natuurlijk met een idee. Als het idee mooi uitgewerkt is in een ontwerp kunnen we beginnen. Alles wordt afgeplakt. Daarna worden er kleden op de vloer gelegd zodat er nergens een spetter komt waar het niet hoort. Nu is alles klaar om het ontwerp te maken. Met spuitbus en verfkwasten, stiften en stencil caps zal het ontwerp tot leven komen op de muur. Een mural laten maken kan een geweldige bijdrage leveren aan een ruimte. Een mural laten maken is een super keuze als je sfeer en uitstraling wil beïnvloeden.

De grootste van Nederland.

Er zijn veel verschillende opties voor de uitstraling. Een kleurrijk geheel of juist kleuren in dezelfde sfeer. Alles kan en niks is onmogelijk. Kunst is persoonlijk en iedereen kijkt op zijn eigen manier naar een kunstwerk.

 

Als je erover nadenkt om een mural te laten maken en kijk dan gelijk op de website onder het kopje portfolio. Een uitgebreid aanbod vinden omdat het de  gemaakte werken. Op deze wijze is het makkelijk om een besluit te nemen zodat alle diverse onderwerpen en smaken hier terug te vinden zijn. De keuze is zo gemaakt. Vraag een offerte aan en kijk of dit binnen jouw plaatje valt. Contact op nemen kan via onze contact pagina. Tot snel.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten