...

Muurschildering Amsterdam

11 april 2023

Muurschildering Amsterdam

muurschildering amsterdam

De hoofdstad van Nederland bevat behoorlijk wat kunst. Als je je ogen goed de kost geeft, dan vind je minimaal één muurschildering in Amsterdam. Een muurschildering kan heel opvallend zijn, maar dat hoeft niet. Zoals iedereen weet, bestaat de grote stad uit vele steegjes. Deze steegjes zijn smal en donker. De gemeente schijnt er niet heel veel om te geven dat deze steegjes er soms onguur uitzien, aangezien de belichting er vrijwel nooit wordt vervangen. Gelukkig zijn er mensen die wél geven om de sfeer van een steegje. Deze mensen hebben het initiatief genomen om kunst te includeren. Dit is ongeveer het verhaal van de eerste muurschildering in Amsterdam.

De mensen die met dit initiatie kwamen, hebben voorheen zelf al kunst gemaakt. Dit gebeurde dan vaak op plekken waar het eigenlijk verboden was. Ondanks het negeren van de regels, waren de inwoners best enthousiast over het onbekende talent van de schilderaars. Dit duidt dus eigenlijk op een positief aspect wat betreft toerisme en attracties; een muurschildering in Amsterdam is misschien zo gek nog niet. De stad hoeft niet bekend te staan om zijn muurschilderingen, maar een beetje kunst hier en daar is goed voor de promotie. Toeristen zullen meer foto’s maken bij een mooie kunstachtige achtergrond, dan bij een hele vieze gevel.

De gevels in Amsterdam zijn bovendien eeuwenoud; sommigen zijn simpelweg niet meer in staat om het oog van de toerist te bevredigen. Echter zou een muurschildering in Amsterdam een wereld van verschil maken, mits deze door een professional, zoals Tim, wordt uitgevoerd. Een muurschildering in Amsterdam is dus een nieuwe gedeeltelijke attractie waar de meeste mensen baat bij zullen hebben. Het gaat om het gezicht van de stad; het gezicht van de stad draagt natuurlijk bij aan de reputatie van de stad. De reputatie houdt Amsterdam graag hoog.

Muurschildering amsterdam

Wilt u een muurschildering amsterdam ?

bekijk hier het mooiste portfolio met muurshildering Amsterdam.

muurschildering Amsterdam

muurschildering amsterdam

Muurschildering Amsterdam

muurschildering Amsterdam

dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik verzorg alles met betrekking tot een Kunstwerk. Elke opdracht benader ik met de zelfde intensiviteit en creativiteit. Een kunstwerk komt bij mij helemaal tot zijn recht.

muurschilderingen voor bedrijven

muurschilderingen voor bedrijven

 

 

res1

Klik hier om een overzicht te bekijken van recent gemaakte opdrachten. Op deze manier kunt u een idee krijgen van de kwaliteit die ik lever en de vaardigheden die ik bezit.

res2

Een muurschildering Amsterdam wordt door mij geheel naar wens verzorgt en u kunt een muurschildering Amsterdam al vanaf een lage prijs krijgen.

 

 

Als u nieuwsgierig bent naar een offerte kunt u hier klikken om naar mijn contact pagina te gaan om een offerte op te vragen. Elke kunstwerk offerte is incl btw en materiaal kosten.

 

 

Als de kunstwerk binnen een straalvan 5 km van Amsterdam wordt gemaakt komen er geen reiskosten bij.

 

Een kunstwerk is wel arbeidsintensiever dan met de spuitbus. Dit verschilt wel per opdracht maar draagt bij aan de prijs.

 

Wilt u een overzicht zien van graffiti opdrachten kunt u hier klikken. Ik heb een enorm project voorzien van ontzettend veel mooie effecten.

 

Een heel verzorgingstehuis en een restaurant helemaal opgevrolijkt. Naast het opvrolijken draagt een kunstwerk bij aan de sfeer van de ruimte.

 

Elke ruimte heeft een aparte uitstraling gekregen door de kleuren van de ruimte terug te laten komen in de schildering. Elk grote ruimte heeft een grote muurschildering gekregen om deze te bekijken kunt u hier klikken.

Als u een offerte wilt ontvangen moet u in de aanvraag even vermelden om hoeveel vierkante meters oppervlakte het gaat. Daarnaast is het van belang of de kunstwerk veel details bevat of juist heel weinig. Dit is mede van invloed op het bepalen van de offerte. Een muurschildering amsterdam is de juiste oplossing om een kunstwerk sfeer te creëren.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten