muurschildering bedrijf

30 oktober 2020
muurschildering bedrijf

muurschildering bedrijf

muurschildering bedrijf

Een muurschildering bedrijf kan muurschilderingen overal maken.

Dus wilt u een leuke muurschildering in uw kamer, huiskamer, tuin of kantoor?

Bel dan zeker een muurschildering bedrijf! Je kan er van alles opzetten zoals: een vogel, een poes of misschien een tijger?

Schildering

Misschien wil je wel een hamburger op je muur? Je kan bedenken wat je maar wilt. Maar je moet wel de goede keuze maken. Want anders is het zonde! En dat wil je natuurlijk niet hebben. Ook moet je goed nadenken over de kleuren. Want als je het te druk maakt dan wordt het niet mooi. Behalve als je daarvan houdt. Zoek naar kleuren waar je vrolijk van wordt. Of die goed zijn te combineren.

Je kan ook kijken voor kleuren die goed bij je onderwerp passen. Kan je nou niet kiezen tussen wat onderwerpen? Dan kun je er meer in een muurschildering laten zetten. Een studio kan daar vast wel wat mee. Een muurschildering bedrijf kan muurschilderingen maken met kwast en verf. Of met een spuitbus. Een muurschildering bedrijf kan een muurschildering maken voor: een kinderdagverblijf, snackbar, ijssalon of een ander bedrijf. Het kan op alle plekken gemaakt worden die je maar kan bedenken. Als nog steeds geen inspiratie hebt voor onderwerpen voor op je muurschildering. Zijn hier wat ideeën: misschien wil je wel een schattig konijntje op je muur. Of een geit.

Geit

Maar misschien moet je zoeken naar iets waar je van houdt of wat je graag doet. Misschien je lievelingsdier of je lievelingseten in je lievelingskleur! Alles is mogelijk. Een graffiti studio kan van alles maken. Kies ook goed in wat voor een stijl je het wilt. Misschien hou jij wel heel veel van stippels. Of je wilt het graag strak. Of juist vierkant, met slijm, klein of groot. Als het goed is heb jij straks een mooie schildering.muurschildering bedrijf

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten