...

muurschildering bedrijf

30 oktober 2020
muurschildering bedrijf

muurschildering bedrijf

Muurschildering bedrijf

 

Bent u op zoek naar een muurschildering bedrijf? Dan bent u aan het juiste adres. Klik op portfolio om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden. Alles is mogelijk, wacht dus niet langer en bekijk alle verschillende ontwerpen en projecten. Een muurschilder bedrijf kan voor u de allermooiste schilderingen verzorgen. De aller beste kwaliteit vindt u bij ons. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van de vetste schilderingen. Op onze website kunt u onder het kopje werkwijze veel vinden over de manier van werken. Daar staan een hoop kernpunten beschreven waarin wij ons onderscheiden van een ander muurschildering bedrijf.

muurschildering bedrijf

graffiti ijsvogel

graffiti duif

Uniek en speciaal muurschildering bedrijf

De beste uitstraling. De mooiste vormgeving. Het snelste op allerlei verschillende locaties. Wij werken met de allerbeste producten van sigma. Een specialist van sigma staat ook tot onze bestelling voor een eventuele technische keuring van het te spuiten oppervlakte. Door alleen met de allerbeste producten te werken zorgen wij voor het allerbeste resultaat. Nergens besparen we, de hoogste kwaliteit is het belangrijkste. Ook een beschermlaag kunnen wij aanbrengen. Door dat ook de allerbeste producten te gebruiken krijgt de muur een lange levensduur.

 

Wij als muurschildering bedrijf kunnen voor u een uniek project neerzetten. Wij hebben alle expertise in huis. Van de technische keuring tot de uitvoering wij kunnen alles zelf regelen.

Eerst een advies over welke verf er gebruikt moet worden. Op deze manier wordt de duur van de schildering aanzienlijk verlengd. Sigma is hierin onze partner. Wij krijgen advies van sigma en zorgen ervoor dat deze materialen worden gebruikt.

 

Nadat het advies is gedaan zorgen we ervoor dat we het unieke ontwerp projecteren. Op deze manier wordt het echt een op een met het design. Deze manier van werken vergroot de kans op een ultiem mooi kunstwerk. Ons muurschildering bedrijf is de allerbeste.

Naast een fantastisch muurschildering bedrijf zijn we ook heel leuk.

Gezellig en uniek en daarom moet je bij ons een offerte opvragen.

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten