...

Muurschildering laten maken

23 maart 2023

Muurschildering laten maken

Een muurschildering laten maken, is natuurlijk een grote beslissing. Hoewel iedereen wel eens een muur over heeft geschilderd, is dat niet het eerste waar je aan denkt na het laten maken van zoiets groots. Een muurschildering laten maken is dus niet iets wat men op een impulsieve dag laat plaatsen. De tweede grote beslissing die er automatisch bij komt kijken, is bij wie wij zo een muurschildering laten maken. Zijn alle kunstenaars even creatief en kundig? Wat als de beste kunstenaar niet kan, wordt hij dan vervangen door iemand die het net iets minder goed kan? Als wij een muurschildering laten maken, is het dan zo dat er volledig naar onze wensen wordt geluisterd, of moeten wij veel vrije ruimte overlaten voor zo een kunstenaar?

Al deze vragen kunnen wij natuurlijk beantwoorden, aangezien sommigen door ons een muurschildering laten maken. Wij zijn dus zeer ervaren in het luisteren en toepassen van de wensen van klanten Het is dus mogelijk om al je vragen aan ons te stellen. Daarnaast zijn wij flexibel; zodanig, dat bijna al jouw wensen zullen uitkomen. Je kunt de kleuren bijvoorbeeld aangeven, maar je kunt ook een kleurenpalet introduceren, zodat wij vrij zijn om deze op onze eigen manier toe te passen. Het is natuurlijk belangrijk dat iedereen zich comfortabel voelt om te zeggen wat hij of zij wilt.

Als bedrijf zijn wij erg goed in het uiten van onze kennis en het inzetten van ons talent. Wij hopen natuurlijk dat iedere klant vertrouwen in onze woorden heeft. Op de site geven wij een groot aantal muurschilderingen weer, zodat het goed zichtbaar is wat voor werk wij kunnen leveren. Naast de weergaven op onze site, is het mogelijk ons te benaderen voor ons advies over uw wensen. Alles is mogelijk en niets is teveel gevraagd bij ons!

muurschildering laten maken

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten