...

sportschool graffiti

11 september 2020

sportschool graffiti

sportschool graffiti

De corona crisis brengt behoorlijk wat nadelen met zich mee, aangezien veel gelegenheden zijn gesloten. Het normale, dagelijkse leven is helemaal overhoop gegooid. De meesten van ons zitten thuis en hebben geen idee hoe ze dit nog langer vol gaan houden. Velen hebben kinderen, die inmiddels niet meer naar school gaan, en moeten hun eigen werk nog boven water zien te houden. Het lijkt wel alsof iedereen op zoek is naar een reddingsmiddel dat nog ontworpen moet worden. Wie gaat dit reddingsmiddel ontwerpen? Hebben we de juiste middelen om een beter middel te creëren? 

Sporten lijkt tot nu toe het beste reddingsmiddel dat er is, aangezien iedereen op zijn of haar eigen manier en niveau kan sporten. Sporten kan thuis, sporten kan buiten, sporten kan wanneer een ieder dat wilt. Het zal in het vervolg dus aantrekkelijker zijn om überhaupt te sporten. Maar zal men na deze crisis nog een sportabonnement aansluiten bij een sportschool? Iedereen heeft nu als het goed is ontdekt hoe sporten ook mogelijk is zonder apparaten. 

Sportschool graffiti kan een manier zijn om meer klanten te trekken. Sportschool graffiti is namelijk een manier om sporters te motiveren. Graffiti wordt vaak gezien als iets negatiefs, dus art is direct een manier om graffiti op zich in een goed daglicht te plaatsen. Sportschool graffiti haalt de grimmige sfeer in een ruimte weg. Daarnaast heeft de veelzijdigheid om voor iedereen een inspiratie te zijn op een andere manier. Sportschool graffiti kan voorkomen in de vorm van een quote, art kan ook voorkomen in de vorm van een dier, sportschool graffiti kan worden gezien als een soort van “Barbapapa”. Dat betekent dat het behoorlijk wat vormen kan aannemen en bijna altijd een toegevoegde waarde heeft.

Iedere sportschool zou deze vorm van motiveren moeten overwegen; niet geschoten is altijd mis.

sportschool graffiti

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten