...

street art kunstenaar

15 december 2021

street art kunstenaar

Street Art Kunstenaar

 

Op zoek naar een pro street art kunstenaar bekijk hier mijn portfolio.

street art kunstenaar

street art kunstenaar

Onthulling van het cultuur historisch gevelkunstwerk in Den Dolder door Wethouder Fluitman De Muurschildering is gemaakt door Tim Rodermans

street art

Een professioneel street art bedrijf. De allerbeste kwaliteit en duurzaamheid met unieke en persoonlijke designs. Ontwerpen die toegespitst zijn op de situatie dit voor jou van belang is. Elk ontwerp is uniek en persoonlijk.

ervaring en professionaliteit

Ik kan gaan kijken waar ik met u een mooie schildering kan maken en hoe we die realiseren.

Elke opdracht leg ik de lat weer hoger voor mezelf. Zo krijgt u het allerbeste resultaat. Het traject bekijken wat er nodig is om tot een mooie schildering te komen kan ik als de beste. Bekijk daarom wat ik voor u kan betekenen. Klik bovenaan op portfolio of home. Dan bent u van deze landingspagina af en kunt u een goed beeld krijgen van mijn website en de mogelijkheden. Als u nu een offerte aanvraagt zit u nergens aan vast. Vrijblijvend kan ik voor u de mogelijkheden uiteenzetten en inzichtelijk maken wat de kosten zijn. Als u benieuwd bent hoe de kosten zijn opgebouwd, dit kan ik duidelijk maken in de offerte. `

 

Een duidelijk en goed helder beeld van de mogelijkheden is belangrijk. Op deze wijze kunt u een weloverwogen keuze maken en weet u waar u aan toe bent. Toch zal een deel bepaald worden door vertrouwen. Vertrouwen in de kunstenaar is natuurlijk spannend. Op mijn website kunt u de ervaringen lezen van andere klanten die u voorgingen. Op deze manier krijgt u nog een beter beeld van wat er mogelijk is. Wacht niet langer en vraag een offerte aan. Maak een keuze uit alle verschillende unieke kunstwerken om aan te geven wat u mooi vindt.

street art

Een kunstwerk is snel te realiseren. Het maken van een kunstwerk is regelmatig binnen een dag te maken. Even afhankelijk van het formaat natuurlijk. Een grote schildering zal meer tijd in beslag nemen. Een street art kunstenaar maakt het kunstwerk met grote precisie.

Bijvoorbeeld een street art kunstenaar kan zijn eigen stijl hebben maar sommige street art kunstenaars kunnen maar een ding.

Als je op zoek bent naar een street art kunstenaar vinden is niet zo makkelijk. Iedereen heeft zijn eigen smaak.

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten