...

Street art project

23 april 2023

Street art project

Een project van Tim is altijd creatief, gewaagd en gestructureerd. Vandaar dat vele bedrijven hem vragen om een street art project te voltooien. Zo een project vergt namelijk veel structuur. Het secuur werken is ook een specialiteit van Tim. In principe kan hij veel mooie dingen maken uit de losse pols. Toch is hij ook heel erg goed in het maken en ontwerpen van schetsen. Een street art project wordt natuurlijk bekeken door vele mensen. Tijdens zo een project wil je geen grote en onherstelbare fouten maken. Een bedrijf vertrouwt er dan ook op dat een opdracht binnen een bepaalde tijd goed wordt afgerond.

Een groot project wordt niet altijd maar door één artiest voltooid. Tim werkt zo nu en dan ook samen met andere talentvolle artiesten. Een street art project is een groot project, zodanig dat twee handen net te weinig zijn. Belangrijk is hier dan de onderlinge communicatie. Het kan zo zijn dat er onenigheid ontstaat over wie welk deel doet, maar met een professionele houding zullen ze hier uiteindelijk wel uitkomen. Een artwerk vergt dus ook professionaliteit, gezien het samenwerken en het tempo.

Bovendien is het zo dat sommige projecten op drukke, openbare plekken zijn. Een street art project brengt dan andere uitdagingen met zich mee; in hoeverre het mogelijk is om te werken in de drukte bijvoorbeeld. Echter is het zo dat het publiek misschien niet al te blij is met de aanwezigheid van de kunstenaars. Het handelen en anticiperen van de kunstenaars op zulk gedrag is ook van groot belang. Al met al, is het dus een kunst om zo een project te voltooien, zonder afgeleid te raken. Bekijk mijn portfolio hier.

street art project street art project street art project street art project street art project street art project

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten