...

tuinschildering

29 oktober 2020
tuinschildering

tuinschildering

Tuinschildering

Tegenwoordig zullen we moeten wennen aan het nieuwe normaal. Het nieuwe normaal bevat gedachten die we voorheen niet konden bedenken. Voorheen ging men naar een terrasje met vrienden. Op dit terras dronk men wijn. Gasten luisterden naar live muziek. Momenteel zijn de gewilde terrasjes gesloten. De terrasjes zijn gesloten. Het is niet verantwoord om zoveel mensen bij elkaar te laten komen. Het virus is niet gevaarlijk voor het gros dat de terrasjes bezoekt. Het is wel gevaarlijk voor de mensen waarmee zij in contact komen.

Het nieuwe normaal vraagt dus om creativiteit en improvisatie. Velen liggen te zonnen in hun tuin. Mijn tuin is soms niet af. De tuin is nog niet klaar. Er missen dus wat dingen in het uitzicht van de zonnende persoon in de tuin. Een goede oplossing hiervoor is de tuinschildering.

In de tuin

tuin schildering

graffiti binnen

tuin schildering

Een tuinschildering kan de hele tuin een nieuwe uitstraling geven.

De kunstwerk kan natuurlijk wél nog worden gemaakt in deze tijd. De tuinschildering wordt namelijk door één persoon gemaakt. Op deze manier komen er geen risico’s voor de gezondheid kijken bij het maken van een tuinschildering. Het lijkt er dus op dat een tuinschildering de ideale oplossing is voor deze uitzichtloze tijd. Een tuinschildering hoeft absoluut niet veel geld te kosten. Een kunstwerk is goedkoop en kan naar wens worden gerealiseerd.

Kleurgebruik

Het kan zijn dat je iemand mist, en daarvan graag een permanent uitzicht van wilt hebben. Het kan ook zijn dat je de zee mist en daarom een mooie blauwe kleur in de tuin wilt hebben. Alles is mogelijk met een goed overleg en een duidelijke schets. Een voordeel is dat uw buren geen last hebben van uw vernieuwde uitzicht. Ik maak de graffiti met veel zorg. De resten zullen niet terecht komen in de tuin. Ook niet in de onoverdekte tuin ernaast.

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten