...

zakelijke graffiti

29 oktober 2020
zakelijke graffiti

zakelijke graffiti

Zakelijke graffiti

zakelijke graffiti

zakelijke graffiti

zakelijke graffiti

Bij het zoeken naar een graffiti artiest zijn verschillende elementen belangrijk. Elke kunstenaar heeft zijn eigen style. Een zakelijke graffiti is belangrijk voor de uitstraling van uw bedrijf. Het is daarom belangrijk dat het precies uitstraalt wat u wil dat het uitstraalt. Dat het de ruimte een geweldige uitstraling geeft. Elke zakelijke graffiti is uniek. Wilt u een “urban” uitstraling of juist speels ? Of is een industriële uitstraling meer uw ding ? Alles is te organiseren. mijn portfolio waar je een uitgebreide selectie ziet aan mooie graffiti’s

Een zakelijke graffiti sluit aan op uw wensen en is snel te realiseren. Uw persoonlijke wensen in uw eigen graffiti muurschildering in uw pand. Het kan op allerlei muren. Zolang er een muurverf op zit.

Portfolio

Als u op zoek bent naar een mooie invulling voor een muur dan bent u op de goede weg. Bij mij kunt u namelijk elk gewenst ontwerp pitchen. Ik zal allerlei ideeën voor u uitwerken en verschillende opties maken. Dan heeft u inzichtelijk hoe het eruit gaat zien. met vertrouwen toewerken naar een geweldige invulling van een muur is wel zp prettig. Ik kan elk gewenst ontwerp namaken of aanpassen.

Invulling

Naast een bestaand ontwerp maken of aanpassen zijn er tal van mogelijkheden om een zakelijke graffiti de juiste uitstraling de te geven. Elk ontwerp zal moeten aansluiten op de juiste sfeer en ruimte. Elk ontwerp is uniek en elke zakelijke graffiti heeft natuurlijk als doel om aan te sluiten bij de wensen van de klant en zal op deze manier zorgen voor een stimulans binnen uw bedrijf. Een kantine of zaal een bepaalde uitstraling geven is natuurlijk mogelijk. Twijfel niet langer en mail mij uw idee dan kan ik bekijken wat ik voor u kan betekenen. Kostenplaatje hangt samen met de mate van detail en de bereikbaarheid.

bekijk nu een overzicht met de meest geweldige artwork

 

 

Tim Rodermans

Tim Rodermans, 36 jaar en naast gymleraar in het Voortgezet Onderwijs ook graffiti artiest. In mijn jeugd heb ik met veel passie graffiti beoefend en in verschillende graffiti bladen gestaan. Na een lange pauze begon het toch weer te jeuken en na wat verschillende graffiti kinderkamers te hebben gedaan en veel positieve reacties en aanmoedigingen te hebben gekregen ben ik mijn eigen bedrijfje gestart.

Begrepen
Deze website gebruikt cookies voor de performance & statistieken. Meer weten